Been odotettu debyyttialbumi Hupsis nyt ulkona!

Suomen kiinnostavimpien artistitulokkaiden joukkoon sekä radioiden ja Spotifyn kärkisijoille sinkuillaan kiilannut Bee julkaisi odotetun debyyttialbuminsa eilen.

Kuuntele Hupsis-albumi tästä Bee (Bertta Seppälä) yhdistelee musiikissaan tummaa poppia ja soulia ja nivoo kaiken yhteen upealla ja tunnistettavalla laulusoundillaan. Pitkään valmistellulla Hupsis- debyyttialbumilla kuullaan yhteensä yksitoista biisiä, joista focus trackiksi valikoitui kappale Silkkiin verhoiltu. Biisillä fiittaa kovassa nosteessa oleva rap-artisti jambo. Levyn tuottajana toimii Camu Creutz.

”Hupsis-albumin biisit on tarinoita ja kokemuksia elämästä. Elämästä, jossa sattuu ja tapahtuu, niin hyviä kuin huonojakin asioita. Biisejä levylle päätyi 11 kappaletta, joista osa on tehty lähempänä julkaisua ja osa taas kirjoitettu jo vuosia sitten, joten tekstejä on eri elämänvaiheista”, Bertta kertoo.

Levyn tekeminen on ollut toisinaan ihanaa ja upeaa, usein kuitenkin myös raskasta, erityisesti henkilökohtaisimpien biisien kohdalla. Verta, hikeä ja kyyneleitä on vuodatettu, mutta nyt voin ylpeydellä julkaista upean albumin. Päällimmäinen tunne on kiitollisuus siitä että vihdoin biisit pääsevät kuunneltavaksi muillekin.” Bertta jatkaa.

 

Hupsis-albumi (15.9.2023 Monopoli Music / Sony Music Finland)
1.Caesar2.7 kuolemansyntiä
3.Silkkiin verhoiltuna feat. Jambo
4.Kolmatta linjaa
5.Mustaa
6.Ympyrää
7.Tequilakahvi
8.Mustia kissoja
9.Omenapuita
10.Viimeisiä sanoja
11.Sä puhut enkeleistä

Bee nousi ison yleisön tietoisuuteen viime vuonna julkaistulla kolmannella singlellään Tequilakahvi, joka pysytteli Spotifyn Top 50 -listalla yhteensä 77 päivää ja nousi Suomen toiseksi striimatuimmaksi kappaleeksi. Ylex Läpimurto 2023 -voittajaksikin valittu Bee omaa omaperäisen soundin ja musiikillaan hän haluaa madaltaa ihmisten kynnystä kertoa ongelmistaan ääneen, mutta vastapainona myös saada kuulijansa viihtymään ja tanssimaan. Been kaksi edellistä sinkkua Viimeisiä sanoja ja Kolmatta linjaa löytyvät molemmat tällä hetkellä Suomen Spotify Top50 -listalta ja Viimeisiä sanoja -kappale lähestyy kovaa vauhtia myös radiolistan kärkisijoja.

Bee somessa:
Instagram
TikTok