Porilaisen räppikaksikon, M//O:N, uusi sinkku Inspiroituu antaa esimakua tulevalta MOSHIT EP:ltä

Mukana myös ennennäkemättömät tekoälyllä tehdyt visuaalit!

Kuuntele INSPIROITUNU tästä Manage Me Recordsin ensimmäinen kiinnitys, porilainen räppärikaksikko M//O, Miraç Kiliçkesen ja Oskari “Osku” Multisilta ovat valmiita tuomaan uutta energiaa Suomen rap-kentälle. M//O:n julkaistu sinkku INSPIROITUNU on ensimmäinen julkaisu heidän uudelta MOSHIT EP: ltään, joka ilmestyi syyskuussa.

INSPIROITUNU on enemmän kuin biisi; se on kutsu jokaiselle uskomaan itseensä ja omiin unelmiinsa. Se on muistutus siitä, että vaikka suuret unelmat eivät konkretisoidu hetkessä, ne visiot ja toiveet, jotka resonoi päämme sisällä, ovat saavutettavissa - ne odottavat vain oikeaa hetkeä puhjetakseen eloon.”, M//O sanoo.

M//O astui rohkeasti musiikkimaailmaan omakustanteisella EP:llään vuonna 2019. Siitä lähtien he ovat vakiinnuttaneet paikkansa musiikkimaailmassa julkaisemalla useita sinkkuja.

Omassa tuotannossaan M//O haluaa yhdistellä raikkaalla tavalla uutta ja vanhaa rap/trap-soundia. Duon musiikista kuuluukin läpi energisyys, tekninen osaaminen ja tekemisen nälkä. Uusi sinkku antaa lupaavasti esimakua myös siitä, mitä voimme odottaa tulevalta MOSHIT EP:ltä - energiaa, joka sytyttää ja inspiroi eikä jätä ketään kylmäksi!

M//O somessa:
Instagram
TikTok