HÄTÄ-MIIKAN ensimmäin VAIN ELÄMÄÄ -julkaisu laittaa ANNA PUUN RAUKEAN Juokse beibi juokse -kappaleen uuteen uskoon

Kuuntele Hätä-Miikan Juokse beibi juokse tästä Supersuositusta Gasellit-yhtyeestä tuttu räppäri Hätä-Miikka nähdään tänään käynnistyneen Vain elämää -sarjan 14. kaudella yhdessä Jannan, Anna Puun, A.W. Yrjänän, Ellinooran, Virve Rostin, Jouni Hynysen ja Robin Packalenin kanssa. Kauden ensimmäisessä jaksossa vietetään Anna Puun päivää.

Anna Puu oli mulle oikeastaan ainut entuudestaan henkilötasolla tuttu Vain elämää -leiriläinen. Hänen kanssaan on tullut tehtyä musiikkiakin yhdessä ja ollaan jopa esitetty meidän yhteistä Lumi-kappaletta Gasellien keikoilla. Mä olen aina tullut hyvin juttuun Annan kanssa ja arvostan hänet erittäin korkealle maamme musiikin tekijöiden ja artistien kirjossa”, Hätä-Miikka kertoo.

Hätä-Miikka valitsi kappaleekseen Anna Puun laajasta tuotannosta viime vuonna julkaistun singlen Juokse beibi juokse.

"Juokse beibi juokse -kappaletta vietiin rohkeasti Brittien saarten suuntaan tuotannollisesti, mutta halusin säilyttää alkuperäisen biisin soinnin, lämmön ja raukeuden. Lopputulos on omasta mielestäni oikeastaan aika vänkää folk-räppiä tai tarkemmin folk-UK Garagea”, Hätis jatkaa.

Gasellit-yhtye suuntaa syksyllä repimään katot irti yökerhoista ja keikkapaikoista ympäri Suomen, kun yhtyeen Katto auki -syyskiertue starttaa lokakuussa. Luvassa on parhaat palat maaliskuussa 2023 julkaistulta Gasellin kyynel -albumilta sekä tanakka kattaus yhtyeen tuotannon ikivihreitä.

Gasellit Katto auki -Tour

Pe 20.10. Forssa, Ravintola Status
La 21.10. Vaasa, Teatro
Pe 27.10. Oulu, Ilona
La 28.10. Lapua, Latosaari
Pe 3.11. Kuopio, Sawohouse
La 4.11. TBA
Pe 10.11. Savonlinna, House of Olaf La
11.11. Lappeenranta, Valta Su
12.11. Kaljaasi-opiskelijaristeily
Pe 17.11. Pori, West Areena
La 18.11. Rauma, Domino

Gasellit-yhtye sai alkunsa Pohjois-Helsingissä ystäväporukan hauskanpidosta vuonna 2009 ja on vuosien saatossa noussut kahdeksan albuminsa sekä lukuisten hittibiisien (Imus, Laulu ilman sanoja feat. ABREU, Kuvittele meidät siellä ja Mitä mä Malagas feat. JVG) myötä yhdeksi Suomen suosituimmista yhtyeistä. Melodista rap-musiikkia tekevän yhtyeen suosiosta todistavat muun muassa kaksi Emma-palkintoa, neljä platina-albumia sekä kärkisijat niin albumi- kuin Spotifyn TOP 50 -listoillakin. Yhtyeen viimeisin albumi Gasellin kyynel julkaistiin maaliskuussa 2023.

Hätä-Miikka Instagram
Gasellit Instagram
Gasellit TikTok