jambo x Robin Packalen – AINA

Kuuntele AINA tästä! Isossa nosteessa oleva räppäri ja viihdyttäjä jambo sekä yli kymmenen vuoden ajan Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutunut Robin Packalen yhdistävät voimansa 2.11 julkaistulla uudella singlellä AINA. Jambon ja Robinin ensikohtaaminen tapahtui alun perin 16-vuotiaina molempien kotiseudulla Turussa ja nyt tähdet olivat kohdillaan positiivista energiaa huokuvien artistien yhteistyölle.

AINA kertoo mun mielestä siitä, miten jonkun toisen ihmisen kaa voi tuntuu siltä ettei olis osana oikeeta todellisuutta vaan ikäänkuin parannetussa 2.0 versiossa siitä. Ilman sitä toista sä oot kun varjo itsestäs, ja sen takia sen toisen tyypin seura on jollain tapaa jopa addiktoivaa.

Monet on sanonu mulle jo pitkään, että mun ja jambon pitäs tehä biisi kimpassa ja nyt sitten vihdoin päätettiin toteuttaa tää haave. Erityisen hauskan tästä biisistä tekee meijän Turku-juuret ja se, että tän biisin tekoprosessissa on ollut mukana muun muassa tuottajat Perjantai4000, joka on ollut mun kanssa samalla luokalla ala-asteen ekalta yläasteen vikalle, sekä Pepe Jean Jr, joka on myös Turusta tuttu. Tietenkään samoissa porukoissa hengaillutta jamboa unohtamatta! Tässä on jotain spessuu ja sellasta jota ei edes yrittämällä onnistu toisintamaan.” Robin Packalen kertoo.

Jambo viimeistelee parhaillaan toista albumiaan Eläintarha, joka on määrä julkaista ensi vuoden alussa. Tulevalla Eläintarha -albumilla jambo käsittelee viihde-alaa jambolle ominaiseen tyyliin. Jambon alkuvuodesta julkaistu single cledos x jambo - kilsoi pysytteli yli viikon Spotifyn #1 sijalla. Vuonna 2022 lopussa julkaistu debyyttialbumi vapaa on striimannut kultaa. Viimeisinpänä jambo vieraili syyskuussa Been debyyttialbumin Silkkiin verhoiltuna singlellä, joka on striimannut lyhyessä ajassa kultaa. Artisti keikkailee parhaillaan tiiviisti ympäri Suomen ja nousi viime kesänä live-bändin kanssa suomen suurimpien festivaalien lavoille kuten Ruisrock ja Blockfest.

Oon ollut nyt joka viikonloppu esiintyyn ympäri Suomee clubeilla ja siel soi edelleen 2000-luvun r&b, niin täs biisis on sitä soundii mut tähän päivään päivitettynä. Tai ainakin me onnistuttiin vähintäänki tekeen siit Turku-versio! Täst yhteistyöstä on puhuttu pitkään. Robin on lahjakkaimpia artisteja ja laulajia ketä tiedän ja päästiin tekeen musaa neljän Turkulaisen frendin kesken” - jambo.

 

jambo somessa:
Instagram
TikTok