Pariisin Kevät palaa yli neljä vuotta kestäneeltä tauoltaan

Uusi single Haaveet, haaveet julkaistiin 17.11.

Yhtye lähtee myös kolmen kaupungin minikiertueelle huhtikuussa Kuuntele Haaveet, haaveet (Fullsteam Records) tästä Pariisin Kevät palaa yli neljän vuoden mittaiseksi venyneeltä levytystauoltaan, kun yhtyeen kahdeksannen studioalbumin ensimmäinen single Haaveet, haaveet ilmestyi 17.11. Uusi, vielä nimeämätön albumi julkaistaan ennen kesää 2024.

Ajattelen, että Haaveet, haaveet on laulu tutun ja turvallisen hylkäämisestä. Halusta mennä kohti tuntematonta. Epävarmuuden, kaaoksen, uskon ja epäuskon tunteista. Maagisen ajattelun ja järjen kamppailusta. Haaveiden vääjäämättömästä voimasta. Ne tähdet on huimaavan kaukana”, yhtyeen johtohahmo Arto Tuunela kertoo uudesta kappaleesta.

Tuunelan mukaan Haaveet, haaveet on hyvä esittely ja johdanto tulevalle albumille. Vaikka uudet kappaleet ovatkin musiikillisesti erilaisia keskenään, yhdistää niitä erilaiset etsimisen ja löytämisen teemat.

Mä luulen, että tämän biisin ja tulevan albumin tunnistaa Pariisin Kevääksi nopeasti, vaikka sillä ei toisteta jotain, jota me ollaan jo aiemmin tehty. Mä oon melko varma, että tulevat laulut yllättää positiivisesti Pariisin Kevään ystävät. Ja ehkä muutaman vihaajankin”, Tuunela kertoo.

Samoin kuin Haaveet, haaveet -laulussa, koko albumilla haetaan sellaista makeaa pistettä unelmoinnin ja haaveilun ja toisaalta ajoittain kylmän ja betonisen todellisuuden välimaastossa. Ehkä tää on meidän joku yritys tehdä eskapismista hyvää ja merkityksellistä. Mun toive on että meidän musaan voi paeta, mut silleen että siitä saa jotain lohtua ja energiaa. Mulle se ainakin toimii niin”, Tuunela jatkaa.

Pariisin kevät lähtee myös kolmen kaupungin minikiertueelle huhtikuussa 2024. Kiertue etenee seuraavasti:

Pe 5.4.2024 Helsinki, Tavastia
Pe 12.4.2024 Turku, Utopia
La 13.4.2024 Tampere, Olympia

Liput kaikille kolmelle keikalle tulivat myyntiin 20.11.2023.

 

Pariisin Kevät somessa:
Instagram
Facebook
TikTok