konsertti

Kuninkaallinen Joulukonsertti Nakkilan ja Lapuan kirkoissa

- Konserteissa hallitsevat tangokuninkaalliset Pasi Flodström ja Charlotta Saari

Kuninkaallinen Joulukonserttikiertue -nimellä on konsertoitu ensimmäistä kertaa vuonna 2015. Teemanimellä on tunnelmoitu niin konserttisaleissa kuin kirkoissa. Tänä vuonna konsertit kuullaan kirkoissa ja niitä tähdittävät hallitsevat kruunupäät, Charlotta Saari ja Pasi Flodström.

Kuninkaallinen joulukonsertti saattelee yleisön juhlavasti joulumusiikin satumaiseen maailmaan ja kirkkokonsertit tarjoavat yleisölle muistojen värittämiä tunnelmatuokioita. Charlotta ja Pasi luovat yhdessä koskettavan kauniin joulutunnelman. Ohjelmistossa on luvassa monipuolisesti perinteisiä ja rakastettuja joululauluja sekä uudempaa joulumusiikkia. Luvassa on kuninkaallisten omia tulkintoja upeista joululauluista ja tietenkin myös jouluisia duettoja. Säestyksestä vastaa musiikin monitaituri, Rami Loukola. Tervetuloa virittäytymään joulun tunnelmaan Charlotan, Pasin ja Ramin kanssa!

“Heinäkuussa aloitimme keikkailun yhdessä ja joulun kirkkoesiintymiset suorastaan kruunaavat tämän vuoden. Joulu on hiljentymisen ja rauhoittumisen aikaa, jota vietetään yhdessä lähimmäisten kanssa ja joulukonsertit kuuluvat monen jouluun, vaikkei muutoin paljon konserteissa käytäisikään”, kuvailevat kuninkaalliset yhteen ääneen.

Kuninkaallinen joulukonsertti 2023

Tangokuningatar 2023 Charlotta Saari
Tangokuningas 2023 Pasi Flodström
Säestys Rami Loukola

ke 29.11. klo 19 Nakkilan kirkko
to 14.12. klo 19 Lapuan tuomiokirkko

Konsertin kesto 75 min.
Liput 29 e / ovelta 30 e.
Lippujen ennakkomyynti:
Gramofonin verkkokauppa: kauppa.gramofoni.fi
Sekä tuntia ennen ovelta.

Tuotanto Gramofoni Oy
___________________