PETRI NYGÅRD kohtaa Pari muuttujaa

"Semmosta se on ku dokataan."

Suomiräpin tunnetuin rääväsuu Petri Nygård julkaisi 24.11 uuden singlen Pari Muuttujaa. Biisi on epäonnisten sattumusten anthem ja tarjoilee selityksen kaikkiin tilanteisiin. Tutkaparina biisin tarttuvassa kertosäkeessä kuullaan kultakurkku Faija.

Uudella julkaisulla Petri Nygård muistuttaa asioiden inhimillisyydestä: "SEO BIISI SÄÄDÖSTÄ JA SATTUMISTA …SEMMOSTA SE VAA VÄLILLÄ ON ETTÄ ELÄMÄ HEITTELEE SUUNTAAN JA TOISEEN,,.. YLLÄTTÄVIÄ ASIOITA JASIINÄ YRITÄT NAVIGOIDA,,. RÄMPIÄ SELVITÄ NIISTÄ LÄPI…MUTTA AINA PITÄÄ MUISTAA ETTÄ KAIKESTA SELVII JOTENKI JA ELÄMÄ VAA JATKUU", artisti kommentoi biisiä.

Pari Muuttujaa -musiikkivideo julkaistiin 25. marraskuuta. Videosivua pääset tarkastelemaan alta.

Mökkitie Recordsille sainattu Faija tunnetaan mm. platinaa striimanneista hiteistä Olutta ja mennyttä ja Suomalaisen miehen kyyneleet.

Petri Nygårdin yli 20 vuotinen ura käsittää lukuisia räväköistä sanoituksista tunnettuja tupla- ja triplaplatinahittejä, kuten Selvä päivä, Nössö, Märkää ja Pannaan Suomi kuntoon. Räppärin musiikkia on striimattu yli 250 miljoonaa kertaa. Artisti on keikkailut ahkerasti koko syksyn ja myös loppuvuoden keikat täyttävät tuvat ja tapahtuma-areenat.

 

LOPPUVUODEN KEIKAT

2.12. Rauma, Domino
5.12. Kotka, Las Palmas
8.12. Jämsä, Himosareena
9.12. Tampere, Fame Club
15.12. Hämeenlinna, Aulanko Areena
16.12. Vaasa, Teatro

 

Petri Nygård somessa:
Instagram / TikTok

Faija somessa:
Instagram / TikTok