Legendojen Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro Yhdessä-konserttikiertue alkaa 29. 12.

Vihdoin on käsillä aika, jolloin voidaan hehkuttaa Yhdessä-konserttikiertueen alkamista. Valmistelutyötä on tehty useita kuukausia ja ensi-ilta päästään kokemaan perjantaina 29. joulukuuta Kotkan Satama Areenalla, jolloin legendaariset tähdet Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro saadaan lavalle Esa Niemisen juhlaorkesterin säestyksellä. Lauantaina 30.12. on vuorossa Tampere-talo.

– ”Mietimme jatkuvasti, mitä lähdemme rakentamaan yleisölle, mistä yleisö pitää ja mitä toivotaan. Vuodenvaihde 2023 saa aikaan todellista tähtien tuiketta, kun joulukuussa alkaa tuttujen taiteilijoidemme Lea Lavenin, Kai Hyttisen, Marion Rungin ja Markku Aron tähdittämä Yhdessä-konserttikiertue Kotkasta.

Idea Yhdessä-kiertueesta syntyi keväällä. Tuli tunne, että juuri nyt olisi oiva hetki tarjoilla jotain sellaista, joka synnyttää meille kaikille positiivisia muistoja. Ympäröivässä maailmassa koettujen vaikeiden aikojen keskellä kun kaivataan ihmisten läheisyyttä ja jotain hyvää, johon voisi täysin sydämin kiinnittyä”, kuvailee Gramofonin toimitusjohtaja Toni Nuotio.

Omalla ainutlaatuisella tavallaan jokainen konsertin taiteilija on tehnyt suuren vaikutuksen yleisöön. He ovat saavuttaneet aseman, johon vain harva pystyy. Yhdessä-artistien kanssa kapellimestari Esa Niemisellä on yhteistyökokemusta niin levyjen, keikkojen, konserttien kuin isojen kiertueiden osalta, jokaisen kanssa erikseenkin. Nyt toteutuva yhteinen konserttikiertue on Esan mukaan ”nostalgiabuumin” esiintuoma huippuhetki, sisältäen valtavan määrän hittejä ja ainutkertaisen kombinaation juuri näiden artistien kesken. Todellista suomalaisen iskelmäkatalogin läpikäyntiä, kuinka hienoa musiikkia onkaan tehty juuri iskelmägenressä!

Kokoonpano odottaa jo innolla kiertueen starttia. Konserteissa päästään esittämään livenä myös Yhdessä hittikimara, joka julkaistiin 10. marraskuuta.

– ”Yhdessä-konserttikiertueen solistien yhteinen discotäsmäisku isoista hiteistä on taattua biletyskamaa, niin nuorten kuin aikuistenkin discoissa tai bileissä. Tuntuu siltä kuin ois pakko laulaa mukana tai ainakin hyppiä ja tanssia! Mikä meno!”, hehkuttaa äänilevytuottajana ja kapellimestari-sovittajana yli 40 vuotta iskelmämusiikin alalla toiminut Esa Nieminen.

Konserttikiertueella on luvassa lavan täydeltä musiikin timanttista ilotulitusta. Näin ennen joulua on moni konsertti jo loppuunmyyty ja on avattu useita lisäkonserttejakin. Tämä tähtinelikko sulattaa selvästi sydämiä ja sanomatta on selvää, että nyt on tarjolla jotain niin ainutlaatuista etteivät sanat riitä kuvaamaan. Tavoitteena onkin saada aikaan jotain uskomattoman maagista. Sellaisia musiikkielämyksiä, että konsertti-illoissa koettuja hetkiä muistellaan vielä pitkään, vuosienkin päästä.

YHDESSÄ- konserttikiertue 2023-2024
pe 29.12. Kotka, Satama Areena (*)
la 30.12. Tampere, Tampere-talo (*)
pe 19.1. Jyväskylä, Paviljonki (*)
la 20.1. Pori, Promenadikeskus (*)
pe 26.1. Kuhmo, Kuhmo-talo (*)
la 27.1. Oulu, Madetojan sali klo 15 LISÄKONSERTTI (*)
la 27.1. Oulu, Madetojan sali (*)
to 1.2. Hyvinkää, Hyvinkääsali (*)
pe 2.2. Turku, Konserttitalo LISÄKONSERTTI (*)
la 3.2. Helsinki, Kulttuuritalo (*)
su 4.2. Turku, Konserttitalo (*)
la 10.2. Mikkeli, Mikaeli (*)
ke 14.2. Lappeenranta, Lappeenranta-sali (*)
pe 16.2. Lahti, Sibeliustalo (*)
la 17.2. Seinäjoki, Seinäjoki-sali (*)
to 22.2. Ylivieska, Kulttuurikeskus Akustiikka (*)
pe 23.2. Kuopio, Musiikkikeskus (*)
la 24.2. Joensuu, Carelia-sali (*)
la 2.3. Hämeenlinna, Verkatehdas LISÄKONSERTTI (**)
su 3.3. Lahti, Sibeliustalo LISÄKONSERTTI (*)
su 24.3. Tampere, Tampere-talo LISÄKONSERTTI (*)

Konsertit alkavat klo 19. Kesto n. 2,5 h sisältäen väliajan. Ei ikärajaa.

LIPUNMYYNTI: Lippupiste (*) ja Ticketmaster (**)
Liput alkaen 49,90
Liput: 59,90 e (rivit 1-10) / 49,90 e (riviltä 11 eteenpäin).
Lappeenranta: 59,90 € (rivit 1-8) / 49,90 € (riviltä 11 eteenpäin)
Ryhmäalennus: (riviltä 11 eteenpäin / Lappeenranta riviltä 9 eteenpäin) -10% minimi 10 lippua.