”Nuoruus on lahja, vanheneminen on taidetta!”

KUUMIA AALTOJA -KARAOKENÄYTELMÄ ENSI-ILTAAN 19.1.

Kuumia aaltoja -karaokenäytelmä saa ensi-iltansa Kouvolan Teatterin klubilla perjantaina 19.1. kello 19. Anne Prokofjeffin käsikirjoittama ja Annina Rubinsteinin ja Johanna Heimosen tähdittämä show on häpeilemätön ylistys keski-iälle, ystävyydelle ja vapaudelle. Näytelmän ohjauksesta ja skenografiasta vastaa Tiina Luhtaniemi, valo- ja äänisuunnittelusta Jaakko Inkilä sekä kampaus- ja maskeeraussuunnittelusta Satu Linerva.

Karaoke-etkot klubilla alkavat puolta tuntia ennen näytöksiä, jolloin klubiravintola avautuu ja yleisön on mahdollista laulaa omat karaokesuosikkinsa ennen varsinaisen esityksen alkua. Myös esityksen aikana on sallittua laulaa mukana.

Hävyttömän hauska karaokeshow

Kuumia aaltoja on musiikkikomedia karaokesta, kuumista aalloista, aikuisista naisista ja mokailun lahjasta.

Toisilleen tuntemattomat Anne A. ja Anne P. ovat tulleet karaokebaariin viettämään iltaa. Kun juontaja kuuluttaa seuraavan kappaleen olevan Aikuinen nainen, naiset kohtaavat toisensa mikrofonin varressa. Karaokeillan aikana sielunsiskot nauravat itselleen ja toisilleen, kiroavat niin kuumat aallot kuin ikänäönkin sekä herkistyvät hetkeksi menneiden äärelle. Välillä päästetään peto irti ja vallataan karaokelava oikein kunnolla – sitä vartenhan paikalle on tultu.

”Syvänä pohjavirtana on ihmisen tarve ihmisen luo, saada ystävä, jonka kanssa jakaa elämän iloja ja suruja. Kuumia aaltoja on muistutus ystävyyden ja laulamisen tärkeydestä elämän surujen käsittelyn auttamisessa”, kertoo ohjaaja Luhtaniemi.

Työryhmä lupaa kuumaa menoa, itselle nauramista ja suosittuja karaokehittejä. Aikuinen nainen kuullaan takuuvarmasti, koska on supernaisten ilta!

www.kouvolanteatteri.fi/