Vaikuttavan musiikkivideon ohjannut Samuli Karala on yksi tunnetuimpia suomalaisvalokuvaajia maailmalla. Musiikkivideo on hänen ensimmäinen.

Katso Yhdentekevää -musiikkivideo tästä
Kuuntele Yhdentekevää -single tästä Laulaja-lauluntekijä Leo Stillman julkaisi 2.2 uuden kappaleen Yhdentekevää, joka on neljäs single tulevalta Stillmanin kolmannelta albumilta. Aiemmin julkaistut singlet Sano se ääneen, Ikuinen valo ja En enää soita sulle ovat soineet mm. Iskelmän, SuomiRockin ja Radio Suomen soittolistoilla.

Singlen yhteydessä julkaistun vaikuttavan musiikkivideon ohjaajana on toiminut Samuli Karala, joka on yksi tunnetuimmista suomalaisvalokuvaajista maailmalla. Musiikkivideo on hänen ensimmäinen.

"Yhdentekevää -kappaleen ytimessä on raaka totuus siitä, että parantuakseen on päästettävä irti asioista, jotka tuhoavat meitä. 'Kappaleella ollaan siinä vaiheessa epätoivon hetkeä, kun olet päästänyt irti jostain, joka satuttaa sinut pieniksi palasiksi, mutta tiedät, että tulet kokoamaan taas palaset yhteen ja valoisammat hetket ovat kyllä edessä päin, mutta nyt on aika surra ja kaikki tuntuu yhdentekevältä”, artisti kertoo kappaleesta.

Tulevalle levylle Stillman on paketoinut pari vuotta elämäntarinaansa nousuineen ja laskuineen. Rehelliset ja elämän suuria kysymyksiä käsittelevät tekstit saavat seurakseen suomirockin perinteistä ammentavaa orgaanista bändisoittoa, jossa Stillmanin juuret ovat vahvasti.

"Tää levy on jonkinlainen paluu mun juurille, niihin juttuihin, mitä oon ite fanittanut ja mitkä on inspiroinut mua pienestä asti. Tuntuu, että tällä levyllä oon löytänyt oman soundini ja paikkani biisintekijänä ja artistina”, Stillman kuvailee.

Leo Stillman on laulaja-lauluntekijä, joka voitti vuoden 2017 debyyttialbumillaan LEO Vuoden Tulokas -Emma-palkinnon. Stillmanin tunnetuimpia kappaleita ovat Nuori, kaunis ja vapaa, Mul on sut feat. Janna, Mikä laulaen tulee, se bailaten menee sekä platinarajan ylittänyt Kaikki, mitä rakastin, joka nousi myös radiolistan top20:een.

Leo Stillman somessa:
TikTok
Instagram
Facebook