Artistin tulevan albumin toinen single, "Sun vuoro olla vapaa", julkaistiin tänään

Kuuntele "Sun vuoro olla vapaa" tästä Eini, Suomen ainoa ja oikea diskokuningatar, julkaisi debyyttinsä Yes sir, alkaa polttaa vain 17-vuotiaana. Pitkästä urastaan huolimatta artistin vauhti ei ole hidastumassa, vaan hän jatkaa uraansa entistäkin upeampana uuden musiikin siivittämänä. Artistin tulevan 16. studioalbumin ensimmäinen, joulukuussa julkaistu single Mun vuosi, enteili vuoden olevan "Einin vuosi", mistä todisteena on artistin uran ensimmäinen Emma Gaala -ehdokkuus.

Tulevan albumin toinen single, Sun vuoro olla vapaa, on voimabiisi niille, jotka kohtaavat elämässään taitekohtia, mutta niistä selviäminen ja niiden ylittäminen vaatii raivokasta rohkeutta.

”Elämä ei mene aina niin kuin kuvittelee sen menevän. Se voi lyödä ihmisen polvilleen, jolloin helposti jää patoutuneiden tunteiden ja surun loukkuun, yksin. Tämä on voimabiisi, joka puhuu ihmisen kieltä. Huuda padot ulos rohkeasti ja ne kohdaten! Se vapauttaa.” - Eini kertoo singlestään.

"Jos oisit elänyt toisin, toinen ihminen oisit ja nyt, on sun vuoro olla vapaa!"

Singlen lyriikkavideo sai ensi-esityksen MTV Katsomossa ja MTV3:lla lauantaina 17.2. nähdyssä Levyraati-jaksossa.

Einin myös tulevan albumin tuotannosta vastaa hittituottaja Jonas Olsson, joka palkittiin vuoden 2023 Emma Gaalassa Vuoden tuottajana sekä musiikintekijänä. Einin vuonna 2023 julkaistu Pimeän jälkeen
-albumi on kerännyt Spotifyssa reilut 3,8 miljoonaa streamia, ja albumin singlet ovat soineet Suomipopissa, Iskelmässä, Aito Iskelmässä sekä Radio Suomessa. Einin viimeisin single, Mun vuosi, nousi parhaimmillaan Suomen virallisen radiolistan sijalle 25.

 

Eini somessa:
Instagram
TikTok
Facebook