Pihlaja jatkaa tulevan albumin esittelyä uudella energisellä singlellä ”Palamaan”

Pihlaja jatkaa tulevan albumin esittelyä uudella energisellä singlellä ”Palamaan”

”Kolmannen albumin teko jatkuu, ja tällä biisillä nostetaan kierroksia entisestään”

Pihlajan Sad But Sexy Tour -kiertue on käynnissä

Kuuntele ”Palamaan” tästä Suomen artistikentän kuumimpiin nimiin kuuluva Pihlaja julkaisi singlen Palamaan, jolla artisti jatkaa tulevan kolmannen albumin esittelyä. Palamaan-singlellä kuullaan energistä, voimakasta ja 2000-luvun alun pop- ja R&B-tuotannosta inspiroitunutta Pihlajaa. Uuden musiikin ohella Pihlaja on aktiivinen myös keikkailun suhteen, sillä tammikuussa alkanut Sad But Sexy Tour -kiertue jatkuu aina toukokuulle asti.

- Kolmannen albumin teko jatkuu, ja tällä biisillä nostetaan kierroksia entisestään. Tää biisi kertoo sellasesta tyypistä, kenen kanssa kaikki muistot vois laittaa vaan palamaan, Pihlaja kuvailee uutta singleä.

Pihlaja on artisti ja lauluntekijä, jonka kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 50 miljoonaa kertaa. Pihlaja julkaisi viime syksynä toisen albuminsa Paha Barbi, joka on striimannut kultaa ja jonka kaikki kuusi singleä nousivat Spotify-listan top30:een. Viime vuoteen mahtui myös yksi vuoden isoimmista hiteistä, Ettan kanssa yhdessä tehty Bändäri, jota on kuunneltu tuplaplatinaan oikeuttavat yli 8 miljoonaa kertaa.

Viime vuonna Pihlaja julkaisi mm. kultasinglen Mama sano ja niin ikään kultaa striimanneen yhteiskappaleen Sisko ABREU:n kanssa sekä. Lisäksi artisti feattasi Jami Faltinin platinasinglellä ALAX? sekä Gasellien ja ANI:n albumeilla. Pihlajan tunnetuimpia kappaleita ovat platinaa striimanneet Tatuoitu, Pojat feat. Yeboyah ja Picasso feat. costee. Pihlaja on ollut ehdolla Emma Gaalassa molemmilla albumeillaan.

 

Pihlaja somessa:
Instagram
TikTok
Facebook