JANNIKA B:ltä Deluxe- albumi

Jannika B julkaisee deluxe-version TETRIS-albumista – kokonaisuus sisältää muun muassa Paula Vesalan kirjoittaman uuden kappaleen Huomenna on kaikki paremmin

Poptähti Jannika B julkaisi 2. helmikuuta kultaa striimanneen neljännen albuminsa TETRIS. Tänään levystä on julkaistu deluxe-versio, joka sisältää kaksi uutta kappaletta: Paula Vesalan kirjoittaman Huomenna on kaikki paremmin sekä Jannika B:n tuottaman uudelleenversioinnin niin radioissa kuin Spotifyssakin hittiytyneestä platinasinglestä Mania. Huomenna on kaikki paremmin tuo positiivisella sanomallaan kaivattua valoa alkukevään päiviin. Kappaleen teksti on Paula Vesalan käsialaa ja tuotannosta vastaa Joonas Angeria. Sävellys syntyi Vesalan ja Angerian yhteistyönä. Vesala kommentoi kappaletta seuraavasti:

”Huomenna on kaikki paremmin -biisissä kannatellaan toivoa ja halutaan auttaa rakasta ihmistä eteenpäin, vaikka tämä ei uskoisi olevansa avun arvoinen. En voisi kuvitella parempaa ihmistä laulamaan tätä laulua kuin Jannika, ja olen tosi kiitollinen että hän otti laulun omakseen näin upealla tulkinnalla."

Jannika B on julkaissut uransa aikana neljä albumia. Tetristä edelsi platinarajan ylittänyt Toinen nainen (2019), jolta muistetaan useita isoja hittejä, kuten En luovu susta koskaan, Aamun takana ja Riisu kokonaan. Hän ihastutti myös Vain elämää -ohjelmassa vuonna 2020. Kyseisen kauden jättihitiksi nousi Pyyntö-kappale, jota on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo lähes 7 miljoonaa kertaa. Jannika B on julkaissut myös kirjan nimeltä Ihmisen muotoinen, joka on myyty lähes loppuun kirjakaupoista. Albumin julkaisun myötä artisti lähti myös Tetris-kiertueelle, jonka seuraavat keikat nähdään Hyvinkäällä ja Kuopiossa.

 

Jannika B somessa:
Instagram / Facebook / TikTok