Koskettava pop-uutuus: Sani - Vaiheita

Popmaailman kestosuosikki Sani jatkaa menestyksekkäästi uudelleen käynnistynyttä soolouraansa 12.4.2024 julkaistavan koskettavan kauniin Vaiheita-singlen myötä.

Edeltävät singlelohkaisut Sydänhuone sekä Kaunis valloittivat kansan syvien rivien suosion sekä radion soittolistat. Kaunis nousi mm. kahteen eri kertaan Radio Top 20 -listan kärkisijalle ja jatkaa edelleen menestyksekkäästi matkaansa myös suoratoistopalveluissa.

Uusi single Vaiheet on vahva tarina pitkästä parisuhteesta, joka haluaa selvitä vaikeiden aikojen yli ja kestää kaiken. Teoksen taustalla on loistava tekijätiimi, säveltäjinä Battle Beatista tuttu Noora Louhimo ja Samuli Erkkilä. Tekstin takaa löytyy Sinikka Svärd, jonka hittirepertuaariin kuuluu muun muassa sanoituksia Lauri Tähkälle, Antti Ketoselle, Anna Erikssonille, Katri Helenalle... Tuottajana on Samuli Erkkilä.

- Ei sellaista rakkaussuhdetta olekaan, joka olisi alusta loppuun pelkkää järjetöntä huumaa ja särötöntä onnea. Elämässä kun tulee väistämättä eteen kaikenlaista odottamatonta - menetyksiä, suruja, sairautta - monenkirjavia vaikeita vaiheita, jotka uuvuttavat ja lannistavat. Silloin todellinen rakkaus punnitaan. Tämä laulu kertoo siitä, Sani kertoo taustaa singlen tekstistä yhdessä Sinikka Svärdin kanssa.

Sani keskittyy vahvasti ja täysillä soolouransa rakentamiseen ja on henkilökohtaisesti mukana uuden materiaalin valinnassa. Tänä vuonna Sani tulee esiintymään aktiivisesti myös soolokeikoilla sekä duona että koko bändinsä kanssa.

WWW