SINI YASEMINILTA uusi albumi: Viimeinen joka rikkoi mut

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista.

Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan läpi huonojen kokemusten ja harhapolkujen kohti onnellista loppua. Artisti on tehnyt albumin yhdessä vastaavan tuottaja Tomi Tammisen (ABREU, ANI, The Verkkars) kanssa. Levyllä vierailevat muun muassa Heviteemu, Mouhous sekä costee.

Tällä levyllä iso teema on rakkauden ja musan löytäminen uudestaan. Levylle on taltioitu se fiilis, kun on eksyny kiertoreiteille ja kohdellu sitä omaa sisäistä lasta huonosti. Tää levy on jonkunlainen uudelleensyntyminen. Levyn vika biisi Paramore on mulle erityisen tärkeä, koska siihen kiteytyy jonkun vanhan minän uudelleen löytäminen – sellainen ’täähän mä olin koko ajan’ -fiilis”, artisti kertoo levystään.

SINI YASEMIN on naispuolisten poprock-artistien uniikki suunnannäyttäjä ja uusi levy on artistin tyylille uskollista rockin kanssa flirttailevaa poppia. Oman artistiuransa lisäksi SINI YASEMIN kirjoittaa ja säveltää myös muille. Aiemmin urallaan kaksi albumia (Minäkuva 2020, Nimeä mut uudestaan 2019) julkaisseelle artistille on kertynyt suoratoistopalveluissa yhteensä yli 30 miljoona kuuntelukertaa. Uuden albumin levyjulkkareita juhlitaan Tiivistämöllä.

SINI YASEMIN somessa:
Instagram / TikTok / Facebook / www