Ikuinenkesä tarjoaa haikeinta popmusiikkia keskelle kesää uuden singlen muodossa

”Tuonelan tuulet” on duon toinen single uudistuksensa jälkeen

Aiemmin Intiaanikesänä tunnettu yhtye teki paluun musiikin ääreen huhtikuussa uudistuneena duona Kuuntele Tuonelan tuulet -single tästä! Tapio Heinilän ja Johannes K:n muodostama pop-duo Ikuinenkesä solmi levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa loppuvuodesta 2023. Yhteistyön toinen julkaisu Tuonelan tuulet, on heidän uusi single haikea rytmisistä pop-kappaleista. Duon uusi musiikki on otettu kuulijoiden puolelta ilolla vastaan samalla, kun heidän 2017 julkaistu, nelinkertaista platinaa streamannut, Neiti Kesäheinä single on noussut Suomen kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon.

”Ikuisenkesän musiikissa on alleviivaavaa se, että lauluista tehdään hyvin nopeasti omia. Omia tulkintoja, omia äänimaisemia. Niitä kun on saanut kuulla enenevissä määrin huomaa, että pinnan alla on kiehunut. On hienoa kanavoida lauluja, jotka on helppo ottaa omakseen”, Ikuisenkesän solisti Johannes K. kertoo kappaleista.

Duon toinen jäsen Tapio Heinilä kertoo Tuonelan tuulet -singlen syntyneen intuitiivistesti ja että kappaleesta on löydettävissä suuri emotionaalinen lataus.

“Tän biisin kautta Ikuinenkesä aukesi ainakin itselleni vielä jotenkin ihan uudella tavalla”, Tapio Heinilä lisää.

Tuonelan tuulet -single nähtiin ensi esityksenä suorassa MTV Huomenta Suomen haastattelussa 21.7.  alkaen TV:ssä ja Katsomossa.

Ikuinenkesä on tehnyt paluun kesän aikana livekeikkojen pariin ja heidät nähdään mm. Helsingissä Semifinaalissa torstaina 15.8. esiintymässä koko bändin voimin.

 

Ikuinenkesä keikat / kesä 2024

12.7. Bistro bay, Uusikaupunki
13.7. tba Tampere
14.7. Café Pori Jazz, Pori
19.7. Terazzi, Helsinki
1.8. Terazzi, Vantaa
15.8. Semifinal, Helsinki

Ikuinenkesä on pop-duo, jonka musiikki on haikeampaa kuin elokuun viimeinen päivä. Johannes K:n ja Tapio Heinilän muodostaman duon suosuituimpiin kappaleisiin kuuluva 2017 vuonna julkaistu ja nelinkertaista platinaa rikkonut single Neiti Kesäheinä on kerännyt huikeat yli 16 miljoonaa streamia ja se on viettänyt Spotify top200 listalla yhteensä 1030 päivää nousten taas kesäkuussa Suomen kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon Spotify top 50 -listalle. Ikuinenkesä somessa:
TikTok
Instagram
Facebook