Back to Top
184
https://suomiviihde.fi/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/59/hotelli-mesikammen-ahtari_1706606160.jpeg

Hotelli Mesikämmen, Ähtäri

Karhunkierros 149, 63700 Ähtäri

Yritystiedot

Ähtäri Zoon oma hotelli, Hotelli Mesikämmen sijaitsee aivan kivenheiton päässä eläinpuiston sisäänkäynnistä. 101 huonetta omaava hotelli on tunnettu ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan ja erityisesti näyttävästä kalliokäytävästään. Ulkopuolelta katsottuna hotellin ilmavat puurakenteet asettuvat yhdenmukaisesti ympäröivän luonnon kanssa.

Hotellissa on myös oma kylpylä, jossa voi rentoutua saunan lämmössä sekä nauttia altaiden virvoittavasta vaikutuksesta Muita hotellin hyvinvointia lisääviä palveluja ovat joogaa ja meditointia tarjoava Pandala hoitola ja Mesikämmen kuntoutus, joka karistaa arjen jäykkyyden kehosta lämpöhoidoin ja hieronnalla. Hotellin kuntosalissa on hyvä perusvarustus ja kolme spinning -pyörää.

Mitä olisikaan yrityksen virkistyspäivät ilman yhteisiä aktiviteetteja? Hotelli Mesikämmen toimii leiriytymispaikkana, josta suunnistaa viitoitetuille patikkapoluille, pyöräilemään tai eläinpuistoretkelle. Viereinen seikkailupuisto Flowpark puihin kiinnitettyine ratoineen kutsuu haastamaan itsensä. Puiston matalat radat kohottavat kuntoa ja tuovat voittajan fiiliksen. Itsensä voittaminen on usein kaikkein vaikeinta.

Yhteisen päivän kruunaa yhdessä nautittu herkullinen ruoka. Tutustukaa a la carteemme jo edeltä käsin.

Karhunkierros 149, 63700 Ähtäri
puh. 030 62150
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
https://www.hotellimesikammen.fi

Kartan sijainti