Back to Top
104
https://suomiviihde.fi/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/140/Kenkoskikeskus_Parkano_1707470898.jpeg

Käenkoskikeskus, Parkano

Hiihtokeskuksentie 25, 39701 Parkano

Yritystiedot

Käenkoskikeskus - Tanssia ja tapahtumia jo vuodesta 1958! Käenkoskikeskuksen perinteikäs tanssilava valmistui vuonna 1958 Parkanon Urheilijoiden ja Sotainvalidien Veljesliiton yhteistyönä Kaitojen vesien upeisiin maisemiin. Suomen kauneimmaksikin valittu tanssilava on nykyään moderni viihde- ja juhlapaikka monenlaisille tapahtumille.

Tanssilava
Käenkoskikeskuksen perinteikäs tanssilava valmistui vuonna 1958 Parkanon Urheilijoiden ja Sotainvalidien Veljesliiton yhteistyönä Kaitojen vesien upeisiin maisemiin. Suomen kauneimmaksikin valittu tanssilava on nykyään moderni viihde- ja juhlapaikka monenlaisille tapahtumille.

Rantasauna
Käenkoskikeskuksessa on myös vuokrattava rantasauna, josta löytyy kaksi isoa saunaa, hyvin varusteltu saunatupa ja makuuparvi. Talvisin Parkanon Urhelijat järjestää saunalla avantouinteja. Lue lisää Parkanon Urheilijoiden sivuilta.

Liiku luonnossa
Käenkoskikeskus tunnetaan myös hiihtokeskuksena, josta löytyy hyvin hoidetut valaistut ladut aina kun sääolot sen sallivat. Kesäisin Kaitojen vesien ainutlaatuiset maisemat tarjoavat mahdollisuuden patikkaretkiin esimerkiksi Metsämuseolle. Alueelta löytyy myös Frisbeegolf -rata.

Käenkoskikeskus
Hiihtokeskuksentie 25, 39700 Parkano
p. 0400 826 732 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kotisivut

Facebook

Kartan sijainti