Back to Top
234
https://suomiviihde.fi/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/65/Kangasala-talo_1706614229.jpeg

Kangasala-talo

Kangasalantie , 36200 Kangasala

Yritystiedot

Talon sydän on noin 300-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, jonka ohjelmisto on erittäin monipuolinen. Konsertteja rokista klassiseen, teatteria, stand-upia, tanssia, musikaaleja ja festivaaleja. Sali on myös Kangasalan oman elokuvateatterin K-Kinon koti. Konserttisalin erinomaisessa akustiikassa pääsevät myös musiikkielokuvat ja leffojen äänitehosteet oikeuksiinsa.

Kangasala-talossa toimivassa Kimmo Pyykkö -taidemuseossa on vuosittain kolme vaihtuvaa näyttelyä sekä kolmannen kerroksen pysyvä näyttely Pitkän matkan ateljee, joka esittelee kuvanveistäjä, professori Kimmo Pyykön taidetta ja uraa.

Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluja. Käytettävissä ovat Kangasala-salin lisäksi Galleria, Kangasalan kaupungin valtuustosali ja talon aulatilat. Ravintolapalveluista vastaa Kulttuuriravintola Jalmari.

Vuoden 2015 alussa avattu Kangasala-talo on myös rakennuksena nähtävyys. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

https://kangasala-talo.fi/

https://kangasala-talo.fi/tapahtumat/

Kartan sijainti

company map
Kangasalantie , 36200 Kangasala