Back to Top
195
https://suomiviihde.fi/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/127/Kermankosken_lava_Heinvesi_1707137430.jpeg

Kermankosken lava, Heinävesi

Mäntylahdentie 5, Heinävesi

Yritystiedot

Kermankosken lava sijaitsee Heinävedellä Kerman kylässä kahden kauniin pikkukosken (Haapakoski ja Kissakoski) kainalossa.

Kuuluisa Heinäveden reitti kulkee aivan lavan lähietäisyydeltä. Vesitse on yhteydet Kuopion ja Savonlinnan suuntiin. Lavalla tanssittiin ensimmäiset tanssit juhannuksena 1959, joten kesällä 2019 lava täyttää 60 vuotta. Lavalla ovat menneinä vuosikymmeninä esiintyneet lähes kaikki Suomen kärkiartistit - myös Kari Tapio. ​Kermankosken lavan 60-vuotisjuhlavuotta vietetään kesällä perinteisten lavatanssien ja kesäteatterin parissa. Kari Tapion "15 kesää" laulunäytelmä jatkaa aikaisempina vuosina nähtyjen suosittujen teatteriesitysten sarjaa. ​Lavalla on esitetty mm. Tukkijoki, Onnen Maa, Liian paksu perhoseksi ja kertaesityksenä Kaunis Veera -kappale.

Heinävesi on kuuluisa myös ortodoksisista Valamon ja Lintulan luostareistaan, Heinäveden reitin kansallismaisemista kanavineen sekä Heinäveden musiikkipäivistä, ​joita vietetään kesäkuun viimeisellä viikolla. 150-vuotisjuhliaan viettävä Heinävesi kutsuu Sinut kokemaan, näkemään ja nauttimaan juhlavuoden tapahtumistaan!

Upea Kermankosken tanssilava on avoinna kesäisin tanssi-iltoina! Tähtivierailijat takaavat tunnelman!

Kermankosken lava
Mäntylahdentie 5, Kerma, Heinävesi

Puh. 045 2628561

Facebook

Kartan sijainti

company map
Mäntylahdentie 5, Heinävesi