Back to Top
166
https://suomiviihde.fi/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/96/Lomahotelli_Jmi_Jmijrvi_1706876312.jpeg

Lomahotelli Jämi, Jämijärvi

Jämintie 659, Jämijärvi

Yritystiedot

Lomahotelli Jämi sijaitsee Jämillä, noin 7km keskustasta osoitteessa jämintie 659. Hotellihuoneet löytyvät yläkerrasta ja meillä on 8 kolmen hengen huonetta. Hotellin yläkerrassa on myös viihtyisät oleskelutilat jossa on sohvaryhmää, televisio, ruokapöytä ja myös pieni keittiö. Hotellihuoneiden hinnat 47€ / hklö / yö. (aamupala sisältyy hintaan)

Meidän valikoimasta löytyvät maistuvat lounaat, pitsat, burgerit, salaatit ja grillituotteet. Lounas tarjoillaan joka päivä klo 11-14. (Syksy/talvi aikaan vain viikonloppuisin)
Keittiö aukeaa jokapäivä klo 11:00 ja sulkeutuu tuntia ennen sulkemista. Muina aikoina keittiö on avoinna tilauksesta.

Kokous ja saunatilat löytyvät Hotelliin alakerrasta. Kokoushuone on todella tilava missä mahtuu hyvin pitämään kokouksia, koulutuksia, juhlia tai vaikka virkistys päiviä. Kokoustilasta löytyy videotykki. Saunatiloissa n. 12 henkilön sauna ja 4 suihkua.

Jämi Areena on vuoden 2006 keväällä valmistunut tapahtumakeskus, joka tarjoaa näyttävät ja toimivat tilat erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseeen.

Areenalla järjestät niin messut, koulutustilaisuudet, viihdetapahtumat kuin syntymäpäiväjuhlatkin.

Jämi Areenasta löytyy kahvio/ruokala/keittiö tilat, kokoustiloja eri kokoisille ryhmille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Alakerran tapahtumatilan voi jakaa laskeutuvalla väliseinällä kahteen osaan, kolme pienempää kokous- tai ryhmätyötilaa.

Lomahotelli Jämi

Jämintie 655
38800 Jämijärvi

Lisätiedot: 0400 455 508
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kotisivut

Facebook

Kartan sijainti