Back to Top
172
https://suomiviihde.fi/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/61/tapahtumahotelli-tallukka-vaaksy_1706608645.jpeg

Tapahtumahotelli Tallukka, Vääksy

Tallukantie 1, 17200 Asikkala

Yritystiedot

Hotelli sijaitsee rauhallisessa Vääksyn kaupungissa Järvi-Suomen alueella. Se on 20 km:n päässä Lahdesta. Hotellissa on sisäuima-allas, poreallas, sauna sekä suolahuone, ja sen huoneista avautuu järvinäköala. Yleisissä tiloissa on WiFi, ja paikan päällä on myös ilmainen pysäköintialue.Tallukka-hotellin kaikissa huoneissa on oma parveke tai patio, jolta avautuu näköala Vesijärvelle tai Päijänteelle. Niissä on myös ilmainen WiFi.

Suomalaisen keittiön erikoisuuksia voi maistella à la carte -ravintolassa, jonka terassilta avautuu viehättävä näkymä. Viihteestä vastaa hotellin baari, jossa järjestetään silloin tällöin karaokeiltoja. Etukäteispyynnöstä saatavilla on kauneus- ja hierontahoitoja.

Tallukka-hotellin henkilökunta voi auttaa veneristeilyjen, melontaretkien ja moottorikelkkasafarien järjestämisessä. Ympäröivällä alueella on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa patikointia, kalastusta ja pyöräilyä.

Hotellin vastaanotto ja majoitusvaraukset

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 03 888 81

Myyntipalvelu arkisin 9-16

P.+358 (0)44 989 7998
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Hotelli Tallukka
Tallukantie 1,
17200 Vääksy

Kotisivut

Kartan sijainti