Elektronista soundia Suomen räp kentälle tuova Gabri julkaisi uuden intensiivisen singlen ”Mahdoton rakastaa"

Kuuntele Mahdoton rakastaa tästä Artistitulokas Gabri julkaisi lokakuun lopulla neljännen singlensä Mahdoton rakastaa. Uusi julkaisu on intensiivinen rakkausbiisi, joka jatkaa artistille tuttua elektronista ja modernia linjaa.

Tampereelta kotoisin oleva Gabri on julkaissut tasaisesti uutta musiikkia kuluvan vuoden aikana. Artistin viimeisin single Enää meit (feat. Fabe), julkaistiin kesäkuussa ja artistitulokasta on nähty vierailemassa mm. Costin ja Sexmanen keikoilla aiempien singlejen tiimoilta. Tämän lisäksi Gabri oli yksi tämän vuoden Blockfest Fresh `23 artisteista, joka esittelee tämän vuoden kiinnostavimmat rap ja R’n’B tulokkaat.

“Oon tehny musaa tosi nuoresta asti tuottamalla ite musaa muille ja tekemäl edm remixei muista biiseist. Myöhemmin aloin kirjottaa tekstei ja tekeen kokonaa omii biisei. Musiikista oon ollu kiinnostunu koko mun elämän." – Gabri kertoo.

Gabri on julkaissut aiemmin indienä kappaleen Pois täält, joka on saavuttanut 600 000 streamin rajan. Gabri on sainattu Volcano Recordsille ja Sony Musicille. Yhteistyön ensimmäinen julkaisu oli helmikuussa julkaistu MAMI ja toukokuussa julkaistu Saint Tropez.

 

Gabri somessa:
Instagram
TikTok