Pedro julkaisi uuden singlen “Eksynyt”

Kuuntele "Eksynyt" tästä Pedro julkaisi 20.lokakuuta viimeisen singlen ”Eksynyt” tulevalta EP:ltä. Kappale tarjoaa kuulijoilleen kaksi tarinaa: Tarinan, jossa kerrotaan klubi-illan kulusta, kun tavoitteena on löytää kevyttä seuraa ja hyväksyntää itselleen, mutta päätyykin ihastumaan sekä syvemmän pohdinnan siitä, miksi juhlimme viikonlopusta toiseen ja mitä etsimme tämän kaiken takaa.

Oletko ikinä kyseenalaistanut, miksi haluat käydä joka viikonloppu juhlimassa? Sekoittaa oman pään vai päätyä aamuksi jonnekin mihin et selvinpäin päätyisi? Tekeekö se sinut oikeasti onnelliseksi vai etsitkö jotain muuta sen kautta? "Eksynyt" tarjoaa kuulijoilleen mahdollisuuden sukeltaa syvälle omiin ajatuksiin ja tunteisiin.” Pedro kertoo.

Pedro on helsinkiläinen tuoreen soundin ja vangitsevan liven omaava musiikin moniosaaja, joka edustaa tuoretta soundia modernin RnB:n ja underground klubien elektronisen musiikin maailmasta.

Jo 7- vuotiaana Pedro ihastui trumpetin soittamiseen, joka johti hänet nuoriso-orkesteriin ja sitä kautta musiikkikouluun. Lukiovuosinaan hän sukelsi runouden maailmaan, ja nykypäivänä hänen kappaleidensa sanoitukset kertovat syvällisistä tarinoista ja tuntemuksista.

Yleisön tietoisuuteen hän astui omakustanne EP:llään 2021 ja hän allekirjoitti levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa joulukuussa 2022.

 

Pedro somessa:
Instagram
TikTok