KEIRALTA odotettu toinen single

UMK:ssa ihastuttanut Keira julkaisee uransa toisen singlen Bad Credit

Viimeisimmän Uuden Musiikin Kilpailun nuorin osallistuja, upealla äänellään ihastuttanut Keira, on juuri julkaissut toisen singlensä Bad Credit. Tanssittavan kappaleen teksti ja sävellys ovat Tiina Vainikaisen käsialaa. Tuotannosta vastaavat Skywalk ja Jason Ok, joka oli mukana tekemässä myös Keiran hitiksi kasvanutta debyyttisingleä No Business On The Dancefloor.

Toinen sinkkuni on vihdoin ulkona ja oon siitä super fiiliksissä! Iso kiitos siitä Tiina Vainikaiselle, jonka käsialaa biisin sävellys ja sanoitus on. Hän jätti kuulemma kokkailut kesken äänittääkseen päähän syntynyttä melodiaa. Tää biisi on mielestäni voimaannuttava asennebiisi, ”break up song”. Se kertoo suhteesta, joka ei oikeen toimi, etkä jaksa enää panostaa yksin ja haluat siitä irti itsesi takia. Totta kai tää on myös bilebiisi, joten toivon tämän herättävän kuuntelijoissa itsevarmuutta ja tanssiaskelia”, Keira kertoo.

Lapsesta asti musiikkiurasta haaveillut Keira osallistui vuonna 2022 The Voice of Finlandiin, ja ihastutti suomalaisia vahvalla äänellään. Keira lauloikin itsensä laulukilpailun finaaliin asti, ja kilpailuun osallistuminen vahvisti Keiran artistihaaveita entisestään. Debyyttisinglensä Keira julkaisi helmikuussa UMK:n yhteydessä. No Business On The Dancefloor nousi suureksi hitiksi niin suoratoistopalveluissa kuin radiossakin. Kappaletta on tähän mennessä striimattu yli 11 miljoonaa kertaa ja se nousi parhaimmillaan Suomen radiolistalla sijalle 12. Kappale keräsi huomiota myös muualla Euroopassa sekä Yhdysvalloissa, jossa se on kerännyt toiseksi eniten kuunteluita heti Suomen jälkeen. Keiran debyyttisingleä olivat mukana työstämässä kotimaisen musiikkialan isot nimet Teemu Brunila ja Axel Ehnström sekä saksalaistuottaja Jason Ok.

 

Keira somessa:
Instagram / TikTok