Kärkibiisi Rakkauslaulu pistää pään sekaisin

Mika Haapasalo on tunnustettu biisinkirjoittaja ja etenkin Happoradion kitaristina suurelle yleisölle tuttu. Moninkertaisesti kulta- ja platinalevyillä palkittu Haapasalo yllättää julkaisemalla omaa soolomusiikkia kokonaisen EP:n verran – Ep1 löytyy nyt kaikista suoratoistopalveluista.

”Ajatus soolomateriaalin tekemisestä sai alkunsa Happoradion laulaja Aki Tykin kerrottua haluavansa tehdä omaa sooloa ja bändin laittamisesta tauolle. Tajusin pian, että tämähän on upea mahdollisuus toteuttaa itseäni. Soolomusiikin tekeminen onkin ollut motivoivaa ja antoisaa, jopa terapeuttista”, Haapasalo kuvailee.

Soolouralla pelkällä sukunimellään esiintyvä monilahjakkuus Haapasalo on säveltänyt, sanoittanut, soittanut, laulanut, tuottanut, miksannut ja julkaissut soolobiisinsä itse. Uunituoreen EP:n kärkibiisiksi on nostettu menevä Rakkauslaulu, jossa pää menee vanhoista fiiliksistä aivan sekaisin.

"Rakkauslaulussa palataan eron jälkeen menneisiin yhteisiin hyviin hetkiin, ja sehän saa pään pyörälle. Biisiä tehdessä fiilikseni oli ajassa, jolloin kasetti vielä oli kuningas."

Haapasalo kuvasi ja editoi itse myös kappaleelle musiikkivideon, joka on katsottavissa täällä. Lisää uutta soolomusiikkia on tulossa ensi vuoden puolella.

 

FACEBOOK | INSTAGRAM