Pop-artisti RELAn uusi Aamuun ja auringon laskuun -single vie kuulijan unohtumattomalle ajelulle

Muun muassa The Voice of Finlandista tuttu artisti palaa lavoille loppukesästä

Oman näköisensä popin suuri ääni RELA alias Rela Wäre piti parin vuoden levytystauon, perheellistyi ja nyt on aika julkaista jälleen uutta musiikkia! Räväkkänä ja persoonallisena artistina tunnetun RELAn uusi Aamuun ja auringon laskuun -single hyväilee myös kotimaisen rockin ystäviä räyhäköine kitaroineen.

Alun perin Jokelasta ponnistanut laulaja-lauluntekijä on tullut tutuksi vuosien mittaan erilaisista kokoonpanoista. Suurelle yleisölle hän on tullut tutuksi viime vuoden The Voice of Finland -ohjelmasta ja jo ennen sitä Kuorosodasta ja Suomen X-Factor-ohjelmasta, jossa hän oli mukana yhdessä SANA-yhtyeensä kanssa. RELA valmistui ammattimuusikoksi Helsingin Pop & Jazz Konservatoriosta kuusi vuotta sitten, ja jo ennen tätä opintoja on kertynyt Keskisen Uudenmaan musiikkiopistossa, Järvenpään RocKoulussa sekä Kymen konservatoriossa.

7.6 julkaistu uusi Aamuun ja auringon laskuun -single syntyi varsin kinkkisestä tilanteesta, jossa puntarissa on isoja asioita.

”Biisi syntyi alun perin siitä tuskaisasta tunteesta, kun rakastuu johonkuhun eikä saa vastarakkautta. Tilanne on pystyttävä hyväksymään sellaisenaan ja tunteet kanavoitava eri tavalla, kuten vaikka lataamalla ne laulun muotoon. Tunteille ei voi mitään, mutta sille voi, toimiiko niiden mukaan vai ei ja rakkauden kohteen ollessa ystävä, tilannetta kannattaa punnita tarkkaan, ettei ystävyys mene rikki!”

RELA viettää vanhempainvapaata keikoilta vielä tämän kesän ajan, mutta elokuussa on aika astua jälleen myös lavalle. Ensimmäisen kerran hänet nähdään livenä Jokelan Lampirockissa 24. elokuuta. Tulevat muut keikat päivittyvät RELAn sosiaalisen median kanaviin.

 

INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY