”Järvi on aika runollinen kuvaus yksinäisyyden tunteesta, sen rikkoutumisesta ja rohkeudesta”

Ellis teki keikkamyyntisopimuksen Team Agencyn kanssa ja aloittaa keikkailun myöhemmin tänä vuonna Kuuntele Järvi tästä Herkkä ja vahvoja tunteita välittävä laulaja/lauluntekijä Ellis julkaisi 28.6 uuden singlen Järvi. Huhtikuussa julkaistu edellinen single Huhtikuu käänsi Elliksen uralla uuden sivun ja oli ensimmäinen Monopoli Musicin kautta tullut julkaisu. Oman soolomusiikin ohella Elliksen ääntä on viime aikoina kuultu Jaakko Kullan platinarajan ylittäneellä Huone-hitillä sekä Spotify top50 -listalle nousseella Ville Veikan kanssa julkaistulla yhteisbiisillä Poltetaan tää maa.

Järvi yhdistää Huhtikuu-singlen tapaan Elliksen ainutlaatuisen herkän ja ilmaisuvoimaisen lauluäänen elokuvallisen massiiviseen tuotantoon. Elliksen musiikillisessa maailmassa tunteet ovat suurempia kuin luonnonvoimat:

”Järvi syntyi mun yksiössä Ruskeasuolla. Juuri uudet kappaleet on mun mielestä saaneet jotain uutta energiaa nimenomaan siitä kun muutin vähän kauemmas keskustaa asumaan. Vaikka luonto on Helsingissä koko ajan lähellä niin Rusalla se on vielä enemmän, ainakin entiseen kämppään verrattuna.

Järvessä on jotain mystiikkaa mitä en osaa itsekkään oikein kuvailla. Järvi on myös aika runollinen kuvaus yksinäisyyden tunteesta, sen rikkoutumisesta ja rohkeudesta. Mutta tässäkin biisissä toivoisin että jokaiselle tämä teksti tarkottaisi sitä, miten ikinä he sen tulkitsevat”, Ellis kuvailee.

Ellis on tehnyt juuri keikkamyyntisopimuksen Team Agencyn kanssa ja aloittaa keikkailun myöhemmin tänä vuonna. Jo alkuvuoden aikana Jaakko Kullan keikoilla useaan otteeseen nähty Ellis tarjoaa omilla keikoillaan laajan tunteiden skaalan:

”Ellis-keikat tulee olemaan herkkiä, raakoja ja ehkä hieman höpsöjäkin kun en osaa olla niin vakava! Musasta sitä on ehkä hankalampi päätellä, mutta en oo oikeassa elämässä niin synkkä kuin mitä mun biisit ehkä antaa olettaa”, Ellis kertoo.

Ellis on laulaja ja laulunkirjoittaja, joka on julkaissut soolosinglet Huhtikuu, Vielä rauhotun, Perhosii ja Älä peitä mun aurinkoo sekä yhteiskappaleet Jaakko Kullan, Ville Veikan ja LILBROn kanssa. Hänet valittiin YleX Läpimurto -listalle vuonna 2021. Ellis julkaisee lisää uutta musiikkia pitkin vuotta ja aktivoituu myös keikoille lähiaikoina.

Ellis somessa:
Instagram
TikTok