Alina Burnet – Maailman ainoo

Kuuntele Maailman ainoo tästä Epic Recordsin kovassa nousukiidossa oleva tulokasartisti Alina Burnet julkaisi kuun alussa vahvaa tunnetta välittävän pop r’n’b kappaleen Maailman ainoo. Ylex läpimurto 2024 artistisiksi valittu artisti julkaisi debyytti-EP:nsä tänä keväänä, ja on vastikään solminut myös keikkamyyntisopimuksen Live Nationin kanssa.

Alina Burnet nousi suuremman yleisön tietoisuuteen Kestävää - EP:n singleillä Kylmä feat. Etta ja Mitä se maksaa feat. TUULI, jotka nousivat Spotifyssa Suomen kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon.

Burnet työstää musiikkiaan yhdessä huipputuottaja Santeri “MD$" Kauppisen ja Hugo Sundstedin kanssa.

”Maailman ainoo kertoo vahvoista tunteista ihmistä kohtaan, kun on rakastunut ja on valmis tekemään mitä vaan sen eteen. Siitä, kun ei ole ketään muuta kuin vaan se yksi ainoa henkilö. Tää on tosi tärkee biisii mulle. Must ois ihanaa et kun joku kuuntelee tätä biisii nii sille herää jotain ihania tunteita. Jo tehdessä studiolla tuntui että tässä biisissä on jotain spessua”, Alina Burnet kertoo.

Lahtelaislähtöinen Alina Burnet herätti musiikkialan mielenkiinnon jo vuonna 2021 debyyttisinglellään Luottamusongelmii. Helmikuussa Alina pääsi mukaan myös YleX:n Läpimurto 2024 -listalle mm. Mirellan, HUGOn ja Emma & Matildan kanssa. Myös keikkailun aloittanut artisti nähdään omalla keikallaan mm. Blockfesteillä.

Alina Burnet somessa:
Instagram
TikTok