Legendaarinen Simo Silmu vierailee Suomen Pelin uudella Humppapumppu-singlellä!

Kuuntele Suomen Peli – Humppapumppu feat. Simo Silmu tästä Suomen Peli on kahden kaiman tanssiorkesteri Helsingin Konalasta. Jorma Heart sekä Jorma Soul löysivät toisensa vuonna 2019 soluasuntojensa jaetussa keittiössä ja pian kaksikon keskustelu kiihdytti vauhtia ambientista deep houseen ja edelleen gabberiin. He eivät vielä sinä iltana tienneet, että tuo keskustelu johtaisi tähän tilanteeseen, jossa edellä mainituista uskottavista tyylilajeista ei ole jäljellä juuri mitään.

Humppapumppu feat. Simo Silmu -single jatkaa Suomen Pelin kovaa nousukiitoa, jota ovat pohjustaneet myös yhtyeen edelliset singlet, yhdessä Stigin kanssa tehty Betonivesi sekä yhtyeen ensimmäinen top50 -hitti ja kultaa striimannut single Firman kortille feat. Vesku Jokinen. Kappale saavutti suuren suosion myös TikTokissa.

Humppapumppu syntyi, kun Suomen peli -yhtyeen kaksikko Jorma Heart ja Jorma Soul olivat geokätkeilemässä Etelä-Savon metsissä, kun heidän eteensä ilmaantui hiekkakenttä. Maisema oli autio lukuun ottamatta yhtä autoa, jonka takakontin uumenista muuan mies nosteli tavaroitaan.

Anteeksi? Missähän me mahdamme olla? Vähän tiputtiin kartalta pari päivää sitten”, sanoi Heart tuntemattomalle miehelle. Kun mies kääntyi vastaamaan takaansa esitettyyn kysymykseen, huomasivat Jormat ihmetyksekseen, tuohan on Simo Silmu!

Simo oli keikkareissullaan ja haitariaan kaivellessa oli selän taakse ilmestynyt Suomen tämän hetken eläväisin juhlamusiikkiyhtye sammuneine otsalamppuineen. ”Meillä on nää jumppapuvut vähän likaisina ja kaikkee”, pahoitteli legendalle luonnostaan hiljaa ja harvoin puhuva Jorma Soul. ”Anteeksi, sanoitko humppapumput?”, tiedusteli Silmu.

SUOMEN PELI somessa:
TikTok
Instagram