Gasellit yllättää yhteisbiisillä Ellinooran kanssa!

Kuuntele Perävalot feat. Ellinoora tästä Viisitoistavuotissynttäreitään tänä vuonna loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa ja kesäfestarien päälavoilla juhlistanut Gasellit julkaisee uutta musiikki yhdessä upean Ellinooran kanssa. Maailman ensi-illan Flow Festivalin päälavalla saanut kappale kantaa nimeä Perävalot.

Kun ei aina jaksa roikkua ajassa kiinni, on parempi tehdä ajatonta. Perävalot voisi meidän mielestämme olla ihan hyvin tehty jo ysärillä tai ainakin nollarilla, mutta samaan aikaan ei. Se on cocktail eri vuosikymmeniä ja siks täydellinen sellaisenaan just nyt”, yhtye kertoo.

Perävalot -kappaleen ensimmäinen versio syntyi jo Gasellin kyynel -albumisessioiden viime metreillä. Koska levyn sinkut oli jo siinä vaiheessa lyöty jo lukkoon, päätettiin kappale jättää hetkeksi pöytälaatikkoon odottamaan parempaa julkaisuajankohtaa. Se kannatti, koska nyt mukaan saatiin koko bändin isosti fanittama Ellinoora.

Ellinooran musasta, ja siitä kuinka se viettää somen perusteella lähes kaikki vapaaillat brittipoppareiden keikoilla, on voinut päätellä, että sillä on sydäntä siihen suuntaan. Siksi Ellinoora tuntuikin täydelliseltä vierailijalta tähän UK:n suuntaan nyökkäilevään kappaleeseen”, yhtye kertoo.

Välillä biisien tekeminen on helppoa ja toisinaan kuin tervanjuontia. Perävalot kuuluu helppoihin. Sitä tehtiin pitkään ja hartaasti, mutta koko ajan se on tuntunut liikkuvan oikeaan suuntaan. Siinä missä Ultra bra jäi parvekkeelle katselemaan loittonevaa selkää, niin tässä kappaleessa lähdetäänkin itse. Ei enää selityksiä tai u-käännöksiä. Nyt kaahataan kohti uutta ja jälkeen jää vaan perävalojen kajo”, Gasellit jatkaa.

Gasellien keikkakesää on jäljellä vielä yhden pysähdyksen verran. Kesä huipentuu jo perinteisesti Helsingin Allas Sea Poolin keikkaan lauantaina 7.syyskuuta.

Gasellit somessa:

TikTok
Instagram
Facebook