Popin tuore supertähti MIRELLA julkaisee uutta musiikkia

Ennätysvauhdilla Suomen kirkkaimpien tähtien joukkoon nousseen Mirellan tänään julkaistu single Löytää mut on jatkumoa jättihiteille Luotathan ja Timanttei

Yhdessä artistin luottotekijöiden kanssa syntynyt kappale on samaistuttava ja vatsanpohjasta kouraiseva kuvaus luopumisesta uuden äärellä. Singlen tuotannosta vastaa myös Timanttei-megahitin tuottanut Kim Mannila. Mirella kertoo kappaleesta:

“Kirjotin tän hetkessä, jossa tuntui että pitää luopua jostain, jotta elämä tuntuis enemmän omalta, että vois olla enemmän oma ittensä. Tää biisi on yks mun ehdottomista suosikeista. Teksti on tehty yhdessä mun luottokirjoittaja Senni Rantasen kanssa, joka on auttanut pukemaan monta tärkeää ja isoa tunnetta lyriikoihin myös aikaisemmilla biiseillä. Löytää mut on rohkaisu kaikille luottaa siihen, että jonkun loppu on aina uuden alku.

Löytää mut on noussut suureksi ilmiöksi somessa jo ennen julkaisuaan. TikTokin ennakkopätkään on tehty alle kahden viikon aikana lähes 3000 videota, jotka ovat keränneet yhteensä yli 6 miljoonaa näyttökertaa.

Historiallisen debyytin lokakuussa 2023 singlellä Sua sattuu tehnyt nuori artisti on pysynyt sitkeästi Spotifyn kärkisijoilla jokaisella julkaisullaan. Mirella on pitänyt hallussaan niin Spotifyn kuin radiolistan ykkössijaa lähes 30 miljoonaa striimanneella kakkossinglellään Timanttei, joka on viihtynyt yhteensä 48 päivää Spotifyn ykkössijalla ja neljä viikkoa radioykkösenä. Kappaleen musiikkivideota on katsottu YouTubessa yli neljä miljoonaa kertaa. Viimeisin single, yhdessä Lauri Haavin kanssa julkaistu Luotathan, striimasi platinaa kahdessa viikossa ja on pysynyt julkaisustaan asti Spotifyn kolmen kuunnelluimman kappaleen joukossa.

Mirellan neljä julkaistua kappaletta ovat viihtyneet kaikki julkaisustaan asti maan kuunnelluimpien joukossa. Alle vuodessa biisit ovat keränneet suoratoistopalveluissa lähes 65 miljoonaa kuuntelukertaa. Timanttei on kiistatta yksi vuosikymmenen isoimmista kotimaisista hiteistä. Tammikuun alussa julkaistu kappale on striimannut seitsemässä kuukaudessa seitsemänkertaista platinaa.

Mirella voitti keväällä myös YleX:n Läpimurtolistan tuplasti: artisti vei sekä raadin että yleisön äänet. Nuorta monilahjakkuutta on verrattu kansainvälisiin supernimiin, kuten Tate McRaehen ja Zara Larssoniin, joiden lailla Mirella tanssii, laulaa sekä kirjoittaa ja säveltää omaa musiikkiaan. Mirellan ydintä ovat tunnistettavan lauluäänen lisäksi massiiviset pop-melodiat ja moderni tuotanto, jossa on usein mukana ripaus vaaran tuntua. Tällä hetkellä artisti valmistelee debyyttialbumiaan, jonka julkaisusta tiedotetaan myöhemmin.

Mirella somessa:
Instagram / TikTok