VIVIAn kolmas single sai alkunsa Tinder-treffeiltä – ‘Liian aikuisii’ on leikkisän herkkä antiteesi kyynistymiselle

Kappaleessa yhdistyvät keinuttava R&B/pop-biitti sekä raikkaat orgaaniset kitarat

Kuuntele tästä

Omaleimaisista teksteistään kiitosta saanut pop-tulokas VIVIA julkaisi 30.8 kolmannen singlensä. Liian aikuisii on raikas antiteesi kyynistymiselle – kannustus pitämään kiinni lapsenmielisyydestä, vaikka arjen kiireet ja aikuistuminen sitä haastavatkin. Artisti on kirjoittanut kappaleen yhdessä Senni Rantasen kanssa sävellyksen Elias Teikarin kanssa ja tuotannosta vastaa Sami Tamminen. Single on viimeinen lohkaisu VIVIAn myöhemmin syksyllä julkaistavalta debyytti-EP:ltä. Kappale sai alkunsa Tinder-treffeillä:

“Havahduin siihen, että oltiin molemmat puhuttu aivan liian kauan omista työuristamme ja mielestäni jotenkin näytelty sellaisia tärkeitä aikuisia, joilla on pakka täydellisesti kasassa. Tämä kaikki alkoi huvittaa mua ja tajusin, että tällaista dynamiikkaa en haluaisi parisuhteeseen, enkä oikeestaan mihinkään lähisuhteeseeni. Aikuisuus on tarpeeksi vaikeaa muutenkin, joten haluan, että pari- ja ystävyyssuhteet on sellainen turvapaikka, missä saa olla täysin oma itsensä. Eli se leikkisä ja syvästi tunteva ydinminä, joka oon ollut lapsesta asti."

VIVIA eli Viivi Käiväräinen on alun perin Nummelasta kotoisin oleva laulaja-lauluntekijä. Suomenkielistä poppia tekevä VIVIA on julkaissut tähän mennessä kaksi singleä – Otavan viereen ja seurueen ainut. Lisäksi hän on laulanut Junon kappaleella Miljoonii. Debyyttisingle Otavan viereen nostettiin julkaisupäivänään kolmelle suurimmalle uuden musiikin Spotify-listalle ja se on saanut radiosoittoa mm. Yle Radio Suomella. Kappale valittiin myös saman kanavan Meille käy hyvin -ohjelman viikon voimabiisiksi. Suomen kielen maisteriksikin lukenut VIVIA valmistui keväällä 2024 Pop & Jazz Konservatorion lauluntekijälinjalta ja työstää parhaillaan debyytti-EP:tään. Mentorina matkalla on toiminut VIVIAn esikuva ja artisti F.

VIVIA
Instagram | TikTok | Facebook