Artisti-tuottaja Victor Nordis julkaisi toisen singlen ”Turhan takii”

Kuuntele ”Turhan takii” tästä. Artisti-tuottaja Victor Nordis julkaisi 30.8 toisen singlensä Turhan takii. Toukokuussa julkaistulla debyyttisinglellä Älä unohda mua kuultiin fiittaajana Saemia, mutta uudella singlellä Nordis vastaa itse kaikista lauluosuuksista.

Victor Nordis on aiemmin tullut tunnetuksi tuottajana mm. Sexmanen, Ege Zulun ja JVG:n biiseiltä ja fiittaajana hänen ääntään on kuultu mm. Ege Zulun Skene-kappaleella. Tuotannoissaan Victor Nordis on profiloitunut suomiräpin kentälle, mutta soolomateriaalillaan hän on elektronisen tanssittavan popin parissa sen eri alagenrejä yhdistellen:

Mun sooloprojekti tulee koostumaan eri genrejen soundeista ja pyrkimykseni on rikkoa myös paljon genrejen sisäisiä rajoja. Pääteemana tulee kuitenkin olemaan poppiin sekä rytmimusiikkiin painottuva saundi. Aion olla vokaalisesti isossa osassa omassa projektissa, joka on sikäli uusi ’aluevaltaus’ minulle.” Nordis kertoo.

Haikeaa loppukesän tunnelmaa sekä nostattavaa ja tanssittavaa rytmikkyyttä yhdistelevä Turhan takii asettuu luontevaksi jatkumoksi debyyttisinglelle:

Tällä biisillä ja tulevilla julkaisuilla jatkuu soundimaailma, jossa pop yhdistyy tanssimusaan. Tekstillisesti biiseillä haluun tarttua isoihin teemoihin ja aiheisiin, jotka herättää mussa isoja tunteita.

’Turhan takii' käsittelee tunnetta, kun on yrittänyt pitkään saada suhdetta toimimaan jonkun kanssa ja siitä ei vaan tule mitään ja jää olo, että kaikki olisi tehty turhaan.” Victor Nordis kuvailee.

Victor Nordis on 20-vuotias artisti-tuottaja, joka on nuoresta iästään huolimatta tehnyt ja julkaissut musiikkia jo kuuden vuoden ajan. Yhteensä hänen tuottamillaan kappaleilla on Spotifyssa yli 100 miljoonaa kuuntelukertaa. Nordis on tullut tutuksi myös Sexmanen livekokoonpanon kitaristina – viimeksi Helsingin Jäähallin The Final Sexshow -keikalla sekä kesän Mama We Made It -kiertueella.

 

Victor Nordis somessa:
Instagram
TikTok