Mika Rämä: Sä et oo kadonnut minnekään - Laulu ystävälle

Neljäs pitkäsoitto ilmestyy talvella

Jo vuodesta 2017 suomalaisia tarinoita musiikiksi pukenut laulaja-lauluntekijä Mika Rämä ottaa kuulijat kyytiin nostalgiamatkalle. Perjantaina 6.9 ilmestynyt single henkii menevää suomirock-fiilistä, ja on omistettu edesmenneelle ystävälle. Kappaleen äänitti tuttu mies mm. Juice Leskisen levyjen takaa, Juuso Nordlund, ja miksasi Janne Korpela.

Mika Rämä on julkaissut urallaan jo kolme studioalbumia, joista uusin oli viime kesänä julkaistu ja tiettävästi ainakin toistaiseksi ainoa julkaistu manserockiin keskittynyt tribuuttialbumi. Matka kohti neljättä albumia kulkee sujuvasti, ja toukokuussa julkaistu single ”Pistooli ja raamattu” on kerännyt nopeasti Spotifyssa yli 30 000 kuuntelua.

"Biisit ovat omasta kynästä, ja kappaleiden perusideana on hyvien ja tarttuvien melodioiden yhdistäminen mahdollisimman monia suomalaisia koskettaviin tarinoihin. Tykkään soittaa oikeasti, ja tehdä rehellistä, ihmiseltä kuulostavaa musaa", Rämä kertoo.

Uusi Sä et oo kadonnut minnekään- kappale on laulu ystävyydestä joka elää ikuisesti.

Se on laulu siitä, että vaikka toinen ei enää fyysisesti ole samassa ulottuvuudessa, niin hän elää ikuisesti minussa, eikä näin ollen ole kadonnut minnekään. Se on asia, jonka vain aika auttaa ymmärtämään.”

 

https://mikarama.fi/