Kuusankoskitalolla syyskuussa kaksi näytöstä loppuunmyynyt Ilmasta tehtyjä -tanssiesitys nähdään Kouvolan Teatterin suurella näyttämöllä lauantaina 12.10. klo 13.

Jonoksi asti väkeä kerännyt teos on herättänyt kiinnostusta ja lisänäytös lähtikin liikkeelle yleisön toiveesta.

"Todella hieno juttu, että saatiin tämä onnistumaan. Aina mahtavaa, kun voidaan vastata aidosti yleisön toiveisiin ja kysyntään", toteaa Kouvolan Teatterin tuotantosuunnittelija Satu Linerva.

”Lisäksi ilahduttaa huomata, että tanssi kiinnostaa kouvolalaisia ja myös kaikenikäisiä katsojia.”

Samuli Putron musiikin ympärille tehty tanssiteos tuo näyttämölle ihmiselämän tunteita ja puolia tanssin keinoin. Esiintyjinä Sevoittarii -kansantanssiryhmä (Aitomäen nuorisoseura). Koreografi ja ohjaaja Maiju Laurila. Musiikin on sovittanut Simo Helkala. Yhtyeessä soittavat: Simo Helkala (kitara), Ossi Perälä (laulu), Iida Paakala (harmonikka), Anna Carlson-Perkkiö (viulu), Harri Ruotjoki (kontrabasso) ja Tuomas Vanhalakka (lyömäsoittimet)

Ilmasta tehtyjä on aiemmin nähty huhtikuussa 2024 Lempo-festivaaleilla Kouvolassa, heinäkuussa Kaustisen kansanmusiikkifestivaaleilla sekä syyskuussa 2024 Kuusankosken teatterissa. Nämä esitykset ovat saaneet suuren suosion niin katsojamäärissä kuin palautteissa.

Ilmasta tehtyjä

Lauantaina 12.10. klo 13, suurella näyttämöllä

Liput 17,-
Kesto 45 min

 

https://kouvolanteatteri.fi/