Leo Stillmanin 13.9. julkaistu albumi paketoi artistin elämäntarinaa nousineen ja laskuineen.

Tuoreen Ihmiset ja onglemat -albumin teemoissa käsitellään päihdeongelmia, eroja, iloja ja suruja.

Kuuntele albumi tästä. Laulaja-lauluntekijä Leo Stillman julkaisi perjantaina 13.9. uran kolmannen albuminsa Ihmiset ja Ongelmat. Albumi on läpileikkaus artistin elämän keskeisistä teemoista - Ihmisistä ja onglemista. Tulevalle levylle Stillman on paketoinut pari vuotta elämäntarinaansa nousuineen ja laskuineen.

“Kappaleissa käsitellään muun muassa päihdeongelmia, eroja, iloja ja suruja. Albumi vie kuulijan matkalle pimeydestä valoon. Se on täynnä suuria tunteita, joita ei voinut pukea sanoiksi muuten kuin laulun muodossa. Levyn melodioissa yhdistyvät tarttuvat sävelkulut, herkkä ja rosoinen tulkinta, jotka yhdessä luovat voimakkaan ja koskettavan kokonaisuuden." Leo avaa albumiaan.

Rehelliset ja elämän suuria kysymyksiä käsittelevät tekstit saavat seurakseen suomirockin perinteistä ammentavaa orgaanista bändisoittoa, jossa Stillmanin juuret ovat vahvasti.

"Tää levy on jonkinlainen paluu mun juurille, niihin juttuihin, mitä oon ite fanittanut ja mitkä on inspiroinut mua pienestä asti. Tuntuu, että tällä levyllä oon löytänyt oman soundini ja paikkani biisintekijänä ja artistina”, Stillman kuvailee.

Albumia juhlistetaan 19.10. ilmaiskeikalla Helsingissä Ravintola Tenhossa.

Leo Stillman on laulaja-lauluntekijä, joka voitti vuoden 2017 debyyttialbumillaan LEO Vuoden Tulokas -Emma-palkinnon. Stillmanin tunnetuimpia kappaleita ovat Nuori, kaunis ja vapaa, Mul on sut feat. Janna, Mikä laulaen tulee, se bailaten menee sekä platinarajan ylittänyt Kaikki, mitä rakastin, joka nousi myös radiolistan top20:een.

 

Leo Stillman somessa:
Instagram
TikTok