Kid1 - Ilman Musaa (En voi elää) ft. Kekkonen ulkona pe 20.9!

Etelä-Pohjalainen räppäri Kid1 julkaisi uuden singlen "Ilman Musaa (En voi elää) ft.Kekkonen".

Kid1 takoo melodista räppiä Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta! Artisti on jo pitkään tuottanut ja julkaissut musiikkia sekä saavuttanut useita listasijoituksia, miljoonia striimejä ja erilaisia meriittejä monilla biiseillään, kuten "Kesä 97", "Juomarilaulu", "Laulu vapaudesta" (feat. Juju), "Tuhannen tekosyyn mies", "Poika joka pelkäs pimeää" (feat. Tommi Läntinen), "Paholainen", "Käärme", "BÄK", "Vaihdan vapaalle", "JÄKÄJÄKÄ", ”Huomioo!”, ”Paras” ja ”Ihan Jees”. Artistin laajasta katalogista löytyy lukuisia muitakin ajattomia helmiä, jotka ovat jättäneet pysyvän jäljen kuulijoiden sydämiin.

Ilman Musaa -biisiä aloitettiin tekemään jo kauan sitten, ja biisi jäi pölyyntymään pitkäksi aikaa, kunnes nyt sitten tehtiin vihdoin valmiiksi. Biisin toisen versen veti pitkän linjan stadilais-räppäri Kekkonen, joka tekee omaa musiikkia, sekä on tuttu myös FAM/FlowBoysFam yhtyeestä.

Biisi kertoo musiikin voimasta, genreistä riippumatta. Itse olen elämäni aikana ihastunut moniin eri genreihin, ja joka tyylilajista löytyy omat helmensä! Biisissä käydäänkin läpi eri artisteja, bändejä, fiiliksiä, ja tyylisuuntia mitkä on kolahtanut! Tää on siis oodi kaikelle musiikille!

Biisin sävellys ja sanoitus on Kid1 käsialaa, Kekkosta lukuunottamatta, ja kitaroita, mitkä kävi Spiritus Mortis bändin laulaja Kimmo Perämäki vetämässä narulle vielä viimeiseksi mausteeksi!

 

Mun some:
Instagram: @kid1virallinen
Tiktok: @kid1_official
www.facebook.com/kid1music