Runollinen räppäri GADA julkaisi debyytti EP:nsä

Kuuntele 'Piilevä Ruusu' EP tästä! Runollinen räppäri GADA julkaisi 7.7 debyytti EP:nsä Piilevä ruusu. 10-vuotiaana jenkkiräppiin rakastunut GADA tekee musiikkia, jossa ammennetaan runoutta ja tarinoita kappaleiksi. Nyt julkaistavan EP:n kautta kuuntelijat pääsevät osaksi GADAn kasvutarinaa. Artisti haluaa rohkaista ihmisiä menemään eteenpäin ja käymään myös epämukavuusalueilla, koska siellä se kasvaminen tapahtuu.

Vuoden 2017 lopulla lähdin toteuttamaan omaa unelmaa, jota jostain syystä en koskaan suorasti kohdannut. En ole 5 vuotta tehnyt kovaa työtä vain 5 biisin eteen.
Olen tehnyt työtä sen eteen, että korjaan itseni sisältä ulospäin, teen kovaa työtä ja haastan itseäni taiteellisesti. Olen myös kohdannut itseni tavalla, jota en ennen ole tehnyt.
Kuka olen? Mitä oikeasti haluan elämältä? Miksi kirjoitan sanoja ylös, jos en tunne tarvetta laittaa niitä ulos?

Piilevä Ruusu on pintaraapaisu artistina siihen, miten olen kokenut ja nähnyt maailman ennen, ja mitä kaikkea olen myöhemmin kohdannut näiden kyseisien vuosien aikana. Musiikissa kuuluu varmasti molempaa, sillä tunteessa luominen johdattelee aiheita enemmän kuin ajatteleekaan.

Haluisin nimenomaan rohkaista juuri niitä ihmisiä, jotka epäröivät itseään. Aivan missä tahansa.
Usko pois, minä olin yksi niistä.
Elämä on liian lyhyt kyseenalaistamaan omia kykyjäsi, tai kuka voit olla.
Kuuntele sydäntäsi.

Silloin annat kaikkesi, eikä se tunnu siltä ’että menetät jostain muusta’.

Kun kuuntelet tätä kokonaisuutta, huomioi erityisesti korvakuulolla kappaleita Hoodi, Mitä jos, ja Muistan. Niissä olet lähempänä minua.
And for all the women, keep ya head up no matter what.
Game on!”
-GADA

GADA on myös vakuuttava ja mieleenpainuva live-esiintyjä ja hän juhlistaakin EP:n julkkareita heinäkuun 22. päivä Helsingin Semifinalissa.

 

GADA somessa:
Instagram
TikTok