PAUL ELIAKSEN toinen albumi on nyt ulkona

Paul Elias käsittelee uudella albumillaan avoimia suhteita ja rakkauden kaipuuta

Monipuolinen laulaja-lauluntekijä Paul Elias on juuri julkaissut toisen albuminsa Post sinä. Levyllä hän käsittelee suhteita ja elämää nykyajassa. Laulujen teksteissä puhutaan muun muassa ihastumisesta, avoimista suhteista, eron jättämästä tyhjyydestä, rakkauden kaipuusta ja pettymyksestä. Tunneskaala on suuri ja Paul Elias käsittelee sitä henkilökohtaisella otteella kuin päiväkirjan sivuja raottaen. Paulin musiikillinen ulosanti on saanut ensimmäisen levyn folk-rock-sävyjen lisäksi mukaan pimeämpiä ja elektronisempiakin sävyjä. Mukana albumilla on myös artistin ensimmäinen suomenkielinen sävellys Vuosi vuodelta, jonka hän on tehnyt ukulelella vuonna 2013. Kappale on pysynyt siitä lähtien mukana Paul Eliaksen keikkaohjelmistossa.

Albumin tuotannoissa on ollut mukana liuta arvostettuja tuottajia, kuten Kalle ’Kashwell’ Mäkipelto, Miko Kontturi, Ilkka Wirtanen, Lauri Halavaara ja Jukka Jahnukainen. Biisintekijöinä ovat olleet vahvasti mukana Ulpu Hozjajenok, Joni Rahkola, Kaisa Korhonen ja moni muu. Paul Elias kommentoi toista albumiaan seuraavasti:

”Post sinä on uusi aikakausi, jota ollaan hartaudella tehty kolmen vuoden ajan heti viime albumin ilmestymisestä. Oon kynä sauhuten koettanut vangita tämän uuden ajan tunnelman mun ympärillä. Mä oon todella ylpeä näistä lauluista ja ne on mulle tärkeitä kävi miten kävi, mutta totta kai jännitän myös, että saisko nää kappaleet vielä oman paikkansa jonkun toisenkin elämässä.

Monilahjakas Paul Elias edustaa raikasta ja puhuttelevaa poppia modernilla soundilla, joka resonoi vahvasti myös kuulijoissa. Artistin debyyttialbumi Luonnonvoimii julkaistiin syksyllä 2020. Post sinä -levyltä saatiin etukäteen valloittavat singlet Sanat takas, Pimeän värit, Kato kun mä meen, Post sinä, Karoliina sekä Kolhut ja traumat. Tuoreen albumin levyjulkkareita juhlittiin Helsingin Kuudennella linjalla 5.10.

 

Paul Elias somessa:
Instagram / Facebook / TikTok