Albumi Antti Reinin näköisestä miehestä - Oliver julkaisi uuden levyn

Oliver teki levyn Antti Reinin näköisestä miehestä - Levynjulkaisukiertue kattaa 14 keikkaa

Rock-yhtye Oliver julkaisi kuudennen albuminsa Antti Reinin näköinen mies ja lähtee sen tiimoilta kiertämään taas Suomea syksyllä 14 keikan verran. Näyttelijä-muusikko Reini on itse mukana levyllä lausumassa nimensä. Virroilta lähtöisin oleva, nykyään Jyväskylästä käsin operoiva bändi täyttää tänä vuonna myös 20 vuotta, yhtyeen ensimmäiset keikat olivat vuonna 2003.

Kuuntele albumi Spotifysta tästä linkistä
Oliver on rakentanut uuden levyn vahvasti live-energiansa ja taidokkaiden tekstien ympärille. Uusi albumi paaluttaa yhtyeen asemaa kotimaisen rockmusiikin ja lyriikan sanansaattajana. Bändin laulaja-kitaristi Jari Väyliö loi yhdessä runoilija Hanna Katajarinteen kanssa levylle henkilön, jonka kautta teksteissä peilataan elämän iloja ja kipukohtia.

"Levy kertoo stoorin Antti Reinin näköisestä miehestä, joka asuu keltaisessa rintamamiestalossa ja juo aamukahvinsa betoniportailla. Vähän sellainen nukkavieru jätkä, mutta hyviä ajatuksia ja arvoja täynnä koko tyyppi. Mies opettelee rakastamaan ja avautumaan ympärillään oleville ihmisille. Se janoaa elämää, mut samalla vähän pelkää, että mitä kaikkea voikaan vielä tapahtua”, Väyliö kertoo levyn henkilöstä.

Oliverin levynjulkaisukiertue kaartaa syksyllä seuraaviin paikkoihin:
13.10. Virrat, Yhtenäiskoulu
14.10. Jyväskylä, Poppari
20.10. Tampere, Hönö Baari
21.10. Haapajärvi, MyPub
27.10. Vantaa, Old Story
28.10. Konnevesi, Mierontie
3.11. Kouvola, Mulligan’s
4.11. Uusikaupunki, Bar m’UKI
17.11. Hämeenlinna, Albertin Kellari
18.11. tba
24.11. Oulu, Toppila Klubi
25.11. Tahko, Hophaus
1.12. Seinäjoki, Kultainen Kulaus
2.12. Parkano, Äxä Bar & Nightclub

Seuraa Oliveria Facebookissa, Instagramissa, Spotifyssa