Vesa Haajan luotsaama Pääesiintyjät julkaisi uuden tuplasinglen Se vain vahvistaa / Tie

Katso kappaleiden videot näistä linkeistä:

Se vain vahvistaa
https://youtu.be/o2QS27Qj0uA
Tie
https://www.youtube.com/watch?v=dMc1ydYQ8pQ

Pääesiintyjien kokoonpanoon kuuluu solistina myös muun muassa Agentsista tuttu Vesa Haaja, Francinesta tuttu Pete Salomaa, Mika Jokinen ja Timo Järvinen.
Yhtye on saavuttanut ahkeralla keikkailulla kansan suosion ja radiohittejä ovat olleet muun muassa kappaleet Kaunis Veera, Vain yksi sydän ja Kun nähdään taas.
Yhtyeen viimeisin albumi Lauluja laitakaupungilta oli myös Iskelmä Emma- ehdokkaana. Pääesiintyjät on luokitellut musiikillisen tyylinsä rillumareibillyksi.

Yhtyeeltä julkaistaan nyt yhtäaikaa kaksi uutta kappaletta. Pääesiintyjien uusi single "Se vain vahvistaa" / Tie" julkaistaan vinyyli- sekä digiversiona.

Se vain vahvistaa on kitaristi Mika Jokisen säveltämä kappale johon suomalaiset sanat on tehnyt Vesa Haaja. Alun perin kappale on tehty Paulina's Diner -yhtyeelle vuonna 2017 nimellä Hundred Tears.
Kyseessä on tarina parisuhteesta ja siitä, milloin on vain parasta luovuttaa. Itse kappale on hieman rauhallisempaa ja letkeämpää Pääesiintyjät-materiaalia varustettuna takuuvarmalla korvamato-melodialla.

Tie on jo tuttu Pääesiintyjien esikoisalbumilta Pitkäsoitto. Albumin julkaisusta tulee 4.lokakuuta täyteen 30 vuotta ja yhtye juhlistaa merkkipäivää versioimalla uusiksi yhden yleisönsä sekä bändin itsensäkin suurimmista keikkasuosikeista.

www.facebook.com/paaesiintyjat