Tangokuningatar Charlotta Saarelta ilmestyi uusi single 3.11.2023

Heinäkuussa Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokuningattareksi valittu Charlotta Saari on tuonut nuorella energiallaan ja aurinkoisella olemuksellaan raikkaan tuulahduksen esiintymislavoille.

Persoonallinen ja vahva ääni sekä lavakarisma on valloittanut yleisön ja vankka esiintymiskokemus näkyy ja kuuluu.

Tangokruunun saatuaan Charlotta Saari aloitti keikkailun yhdessä Tangokuningas Pasi Flodströmin kanssa Jackpot-orkesterin säestyksellä. Syyskuussa kuningattaren rinnalle tuli uusi kokoonpano ja keikoilla häntä alkoi säestää Ibiscus-orkesteri, jonka kokoonpanossa soittavat ja laulavat Rami Loukola – koskettimet, laulu / Topi Raussi – kitarat, laulu / Antti Samuelsson – basso, laulu ja Jyrki Iivanainen – rummut, laulu.

Charlotta haluaa luoda uraa monipuolisesti, suurella sydämellä tanssilavoja valloittaen. Kesäkuussa 2023 häneltä ilmestyi single Tarkoitus (säv. Charlotta Saari & Rami Loukola, san. Charlotta Saari ja sov. Rami Loukola). Nyt julkaisuvuorossa on perinteitä kunnioittaen tango – Myrskyöinä.

”Halusin näin tuoreimpana tangokuningattarena tietenkin äänittää perinteisen tangon, kun siihen tuli mahdollisuus. Valitsin Myrskyöinä, koska oon kauan sitten rakastunut tämän tangon tunnelmaan ja tarinaan ja oli hieno päästä antamaan sille oma ääneni”, Charlotta valottaa.

Uudet tuulet puhaltavat ja yhä panostuksena on monipuolinen ohjelmisto. Toimivalla kokonaisuudella tarjoillaan yleisölle sitä niin kaivattua perinteistä kuin uuttakin musiikkia.

– ”Tuoreimpana kuulumisina hienointa ensimmäiset keikat uudella orkesterilla. Bändi on ihan mieletön ja ilo paistaa myös läpi”, Charlotta hehkuu.

MYRSKYÖINÄ 2’45Spotify YouTube
Charlotta Saari

Charlotta Saari: https://www.gramofoni.fi/charlotta-saari