PILVET PILVET -yhtyeen toinen single toimii vastalääkkeenä kaamosajalle

Valloittava bänditulokas pilvet pilvet julkaisee toisen singlensä siinä sua suudellut

Johanna Kustannukselle kiinnitetty pop-yhtye pilvet pilvet julkaisi syyskuussa energisen debyyttisinglensä unta. Nyt kappaleelle saadaan jatkoa, kun yhtyeen toinen single siinä sua suudellut julkaistaan tänään. Runsailla stemmoilla ja orgaanisilla soittimilla varustettua pop-musiikkia esittävän bändin toinen single käsittelee katumuksen ja epäröinnin tunteita. Kappaleen sanoitus ja sävellys ovat tuttuun tapaan solisti Kosti Koskisen käsialaa ja sovitus syntyi treenikämpällä yhdessä soittaessa. Tuotannosta vastaa ruotsalainen Kim Wennerstöm.

Me haluttiin tehdä syksyn pimenevien iltojen saapuessa menevä kappale, joka toimii vastalääkkeenä kaamosajalle. Siinä sua suudellut on meistä juuri sellainen! Tekstin tasolla kappale kuvaa katumusta, epäröintiä ja haikeutta, mutta sen tanssittava rytmi saa kuulijan varmasti hyvälle tuulelle. Näin ainakin toivomme. Jännää ja kivaa taas julkaista uutta musiikkia!”, yhtye kommentoi.

Hurmaavan pilvet pilvet -yhtyeen muodostavat Kosti Koskinen (laulu), Touko Koivusaari (laulu, kitara), Onni Lehtinen (laulu, basso), Milan Marttiini (laulu, koskettimet) ja Kalle Karimo (laulu, rummut). Bändi sai alkunsa Kostin, Toukon ja Onnin päädyttyä samalle luokalle yläasteella. Kolmikkoa yhdisti rakkaus musiikkia kohtaan ja muun muassa U2, Coldplay ja The 1975 -yhtyeiden innoittamana he päättivät perustaa oman bändin kesällä 2019. Lukiossa mukaan tuli Milan ja lopulliseen muotoonsa kokoonpano vakiintui viime vuonna, kun nykyinen rumpali Kalle astui mukaan kuvioihin. 

 

pilvet pilvet somessa:
TikTok / Instagram