Iisan uusi single Pitkät hyvästit on siirtymäriitti poplaulun muodossa

Artistin viides sooloalbumi Hardcore julkaistaan maaliskuussa 2024

Hardcore-vinyylin ennakkomyynti alkoi 3.11. Levyn voi tilata täältä! Kuuntele Pitkät hyvästit tästä Pitkät hyvästit on elämän saumakohtaan sijoittuva laulu lähtemisestä. Se johdattaa syvemmälle Iisan tulevan, 15. maaliskuuta 2024 julkaistavan viidennen sooloalbumin tematiikkaan. Albumi kantaa nimeä Hardcore, ja se julkaistaan Fullsteam Recordsin kautta digitaalisesti ja vinyylinä.

”Oli mahdotonta estää tuotantoni ydinteemojen ilmestymistä tähän lauluun. Siinä siirrytään kohti jotakin uutta, lähdetään jotta olisi mahdollista myös saapua”, Iisa kertoo kappaleesta.

”Pitkät hyvästit on niitä kappaleita, jotka tuntuvat odottaneen jossakin tulevien laulujen arkistohyllyssä oikeaa hetkeä hypätä suoraan syliin. Vuodet laulunkirjoittajana on opettaneet, että näennäisesti helpon tuntuista ilmaisua on monesti vaikeinta tavoittaa. Pitkät hyvästit on syvä hengitys sisään ja ulos, kyyneleiden kanssa”, Iisa jatkaa.

Kappaleen on tuottanut mm. Ruusut-yhtyeen tuotannosta sekä Rubik ja Pariisin Kevät -yhtyeistä tunnettu Artturi Taira, joka on tuottanut koko tulevan Hardcore-levyn.

Iisan Hardcore-levynjulkaisukiertueen ensimmäiset keikat on nyt julkaistu:

6.4. G Livelab, Tampere
12.4. Dynamo, Turku
18.4. Lutakko, Jyväskylä
27.4. 45 Special, Oulu
3.5. Tavastia, Helsinki

Lisäyksiä tulossa.

Iisa on yksi omaleimaisimpia laulaja–lauluntekijöitämme, esiintyvä artisti ja kirjoittaja. Hän operoi kotimaisen popin edistyksellisimmässä ja innovatiivisimmassa kärjessä poikkeuksellisella musiikillisella tinkimättömyydellä. Iisan musiikki on kuin pumpulisen pehmeitä popmusiikin keinoin maalattuja tuokiokuvia ja tunnelmia, samaan aikaan samean epätarkkoja, kristallinkirkkaita ja äärimmäisen läsnäolevia. Soolouransa ohella Iisa on myös ansioitunut laulunkirjoittaja-ammattilainen, jonka lyriikkaa ovat levyttäneet lukuisat suomalaiset eturivin artistit Kaija Koosta Laura Närheen ja Egotrippiin.

 

Iisa somessa:
Instagram
Facebook
TikTok