16-vuotias Epic Recordsin suurlupaus Maxin julkaisee debyytti-EP:nsä

Kuuntele 16 tästä Epic Records Finlandille sainattu 16-vuotias rap-artisti Maxin julkaisi 3.11 odotetun debyytti-EP:nsä. EP kantaa nimeä 16, ja se sisältää yhteensä kuusi biisiä. Biiseistä puolet on julkaistu aiemmin singleinä, ja puolet on täysin uusia.

Epic Recordsin luova johtaja Santeri ”MD$” Kauppinen kutsuu Maxinia superlahjakkuudeksi, joka hallitsee nuoresta iästään huolimatta rapin eri tyylisuuntaukset aina perinteisemmästä sylkemisestä nykyaikaiseen melodiseen ilmaisuun.

Maxin on ainutlaatuinen talentti kentällä ja vastaavanlainen musikaalinen ymmärrys on harvinaista kokeneemmissakin tekijöissä. On mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea hän tulee urallaan saavuttamaan”, Kauppinen hehkuttaa.

Debyytti-EP:n julkaisu on nuorelle artistille iso merkkipaalu, jota hän on odottanut jo pitkään.

”Oon venannut pitkään, että pääsen julkaisemaan ensimmäisen levykokonaisuuteni. En halunnut rakentaa EP:lle mitään tiettyä teemaa, mutta useammassa biisissä käsitellään kyllä mm. luottamusongelmia sekä uskollisuuteen liittyviä asioita. Osa EP:n biiseistä syntyi studiolla melko spontaanisti hauskanpidon kautta ja osassa taas syvennyin kertomaan tunteistani ja kokemuksistani diipimmin”, Maxin kertoo.

Levytyssopimus ja artistiura on harvinaista herkkua monelle kokeneemmallekin artistille, saati sitten 16-vuotiaalle, vielä koulussa olevalle nuorukaiselle. Onneksi artistin lähipiiri ja ystävät tukevat Maxinia unelmansa toteuttamisessa.

Mun omat ystävät on suhtautunu todella hyvin tähän juttuun ja tiiän, et ne uskoo muhun. Tottakai oon tavannu myös ihmisiä jotka on kyseenalaistanu mitä mä teen, koska meilläpäin moni ei tee musiikkia, ja tää tuntuu olevan outo asia monille. Mut en oo välittäny sivustahuutelijoista ikinä. Mun kaverit supporttaa mua, ja se riittää mulle”, Maxin kertoo.

Maxin somessa:
Instagram
TikTok