JANNIKA B paketoi vuotensa uudella singlellä

Beyoncé on viimeinen maistiainen 2.2. julkaistavalta Tetris-albumilta

Jannika B julkaisee 2. helmikuuta neljännen albuminsa Tetris. Kokonaisuudelta on nyt julkaistu sen viimeinen singlelohkaisu Beyoncé. Tanssilattialle kutsuvan kappaleen Jannika B on tehnyt yhdessä Jukka Jahnukaisen ja Hanna Johden kanssa. Tulevalta Tetris-albumilta on saatu etukäteen Suomen Spotifyn Top 10:een noussut, platinarajan ylittänyt single Mania, TikTokissa isosti trendannut kultasingle Paras osa, monen fanin suosikiksi noussut Ihmisen muotoinen sekä kantaaottava Hymytyttö.

"Beyoncé on bängeri voimabiisi, jolla ylistetään niitä, jotka Beyoncén tavoin kerta toisensa jälkeen nousee kaatuessaan ylös. Niitä, jotka eivät anna muiden sanojen ja mielipiteiden lannistaa, vaan uskaltavat ylpeänä ja leuka ylhäällä kulkea valitsemaansa polkua”, Jannika B kommentoi.

Jannika B on julkaissut uransa aikana kolme albumia, joista viimeisin on platinarajan ylittänyt Toinen nainen (2019). Levyltä muistetaan useita isoja hittejä, kuten En luovu susta koskaan, Aamun takana ja Riisu kokonaan. Jannika B ihastutti myös Vain elämää -ohjelmassa vuonna 2020. Kyseisen kauden jättihitiksi nousi Pyyntö-kappale, jota on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo lähes 7 miljoonaa kertaa. Ensi vuonna albumijulkaisun jälkeen Jannika B tulee kiertämään keikkalavoja aktiivisesti. Kevään ja kesän keikat julkaistaan pian.

 

Jannika B somessa:
Instagram / Facebook / TikTok