Tauno Palosta ja Ansa Ikosesta kertova laulukomedia valtaa Turun Ruissalon Kansanpuiston kesällä!

Tauno Palosta ja Ansa Ikosesta kertova laulukomedia valtaa Turun Ruissalon Kansanpuiston kesällä!

Tauno Palosta ja Ansa Ikosesta kertova laulukomedia valtaa Kansanpuiston kesäteatterin Turun Ruissalossa kesällä. Tommi Soidinmäen ja Eeva Saarenpään tähdittämä Tauno ja Ansa -esitys näkee ensi-iltansa maanantaina 10. kesäkuuta ja jatkaa teatterin lavalla 15. elokuuta saakka.

Tauno ja Ansa -laulukomedian tarinassa eletään 1950-luvun Helsingissä. Nuori Ansa opiskelee laulunopettajaksi, ja komea Tauno Palo käy töissä, näyttelee ja tekee elokuvia. Tauno Palon värikäs yksityiselämä luo vauhdikkaita ja yllättäviäkin käänteitä ja tapahtumia, ja Ansa joutuu peliin mukaan.

Taunon ja Ansan kulta-ajan tunnetuimmat ja suosituimmat laulut, kuten Kulkurin valssi, Mustat silmät, Potkut sain ja Laulava sydän kajahtavat laulukomediassa akustisen orkesterin tahdittamina.

Esitys on hurmannut yleisönsä jo aiempina kesinä eri puolilla Suomea upeilla laulunumeroilla ja vaikuttavilla roolisuorituksilla. Tauno Palona esityksessä nähdään Tommi Soidinmäki, ja Ansa Ikosena Eeva Saarenpää.

Tauno ja Ansa -laulukomedian on käsikirjoittanut ja ohjannut Juse Venäläinen. Soidinmäen ja Saarenpään lisäksi lavalla nähdään Merja Kuisma, Liisa Karhu ja Juse Venäläinen.

Tauno ja Ansa -näytösten liput ovat jo myynnissä Lippupisteessä.

Tuotanto: Polartuotanto Oy

Esityksen kotisivut: https://kansanpuistonkesateatteri.fi