WINDY SEA2ON alkaa – TUULI julkaisi 5.1 uuden singlen ”Kevlar”

Kuuntele Kevlar tästä TUULI starttaa uuden albumiprojektinsa julkaisemalla tänään uransa henkilökohtaisimman ja haavoittuvaisimman singlen nimeltä Kevlar.

“Kevlar on sille mun ekalle. Se kertoo satutetuks tulemisesta, mut voimauttavalla kulmalla. Koen, et halusin tässä kohtaa näyttää tunteellisemman ja rehellisemmän puolen itestäni! Tän biisin julkasu jännittää, mut toivon et ihmiset löytäis samaistumispintaa ja voimautuis. Oon tästä tosi ylpee ja uskon, että tää on myös jollakin tapaa biisi mitä jengi on multa odottanu”, TUULI kertoo.

TUULI palasi näyttävästi uuden musiikin pariin viime vuonna ja julkaisi elokuussa odotetun W1NDY SEASON -albuminsa. Levyltä ennakkoon lohkaistut singlet WINDY SEASON feat Costi, OnlyFans feat. ibe, Bikineis feat. Cledos sekä REDFLAG, ovat yhteensä keränneet 12,9 miljoonaa striimiä. Albumia on kokonaisuudessaan striimattu yli 14,5 miljoonaa kertaa, sen ylittäessä kultalevyn rajan.

Viime helmikuussa TUULI äänestettiin kärkiviisikkoon YleX:n Läpimurto 2023 -äänestyksessä, mikä oli poikkeuksellista vasta yhden julkaisun tehneelle artistille. Loppukesällä 2023 TUULI palasi keikkalavoille ja aloitti samalla yli 20 kaupunkia kattavan syksyn kiertueensa.

Syksyn keikkakiertue on ollu uskomaton! Venasin tosi pitkään keikkojen alkamista ja oon super kiitollinen siitä et oon päässy joka viikonloppu esiintymään täysille klubeille. Vaikka tykkäänki tehä musaa niin live is where it's at!”, TUULI sanoo.

 

TUULI somessa:
Instagram
TikTok