SANNIN uusi single Eliniänodote on nyt ulkona!

Kuvaaja: Karim Saheb

Viime vuosikymmenen menestyneimpiin kotimaisiin pop-artisteihin lukeutuva SANNI julkaisi tänään kolmannen täysin itsetuottamansa kappaleen Eliniänodote.

Kappale on rakkauslaulu, joka kertoo toisen valitsemisesta yhä uudelleen haasteista huolimatta. Kappale jatkaa SANNIn viime vuonna julkaisemien kultasinglejen Haukilahden rantaan ja Mielenmaisemat matkaa kohti artistin seuraavaa albumia.

- Eliniänodote on rakkauslaulu. Kaikissa rakkaissa ihmissuhteissa on ihanuuden lisäksi myös se realiteetti että toisinaan juuri se lähin ihminen on se tarkin peili joka triggeröi eniten. Tässä biisissä katsotaan kaiken arjen kompastelun ja haasteiden yli, ja todetaan että valitsee silti toisen vaikka pari kesää lopulta ikäkin siinä sivussa vähenis, SANNI kertoo uudesta kappaleestaan.

Uransa aikana yhteensä kolmella Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä juhli viime vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan. Omintakeisista teksteistään ja isoista pop-melodioistaan tunnettu SANNI vastaa tulevalla viidennellä albumillaan ensimmäistä kertaa tekstien ja sävellysten lisäksi myös sen tuotannosta. Artisti on työstänyt tulevaa albumiaan itsekseen muun muassa Berliinissä ja Tallinnassa. Viime helmikuussa julkaistu Haukilahden rantaan nousi räjähdysmäisesti Spotifyn kärkeen ja syksyllä saatu Mielenmaisemat on saanut osakseen laajalti radiosoittoa. Kappale löytyy tällä hetkellä virallisen radiolistan sijalta 27.

SANNI on yksi suosituimpia ja seuratuimpia pop-artisteja Suomessa. Kolmen Emman lisäksi Musiikkikustantajien Vuoden biisi -palkinnolla palkitun artistin rakastettu hitti 2080-luvulla oli viime vuosikymmenen soitetuin radiokappale Suomessa ja se on tehnyt historiaa oltuaan yhteensä yli 200 viikkoa putkeen Suomen virallisella top100 -radiolistalla. Lisäksi vuonna 2016 julkaistu Että mitähän vittua pitää edelleen hallussaan Spotifyn päiväkohtaista striimiennätystä 349 000 striimillä. Ennätyksiä niin radio- kuin Spotify-listoilla takoneen SANNIn kaikki neljä albumia ovat myyneet tripla- ja tuplaplatinaa.

Energisenä esiintyjänä tunnettu SANNI nähtiin ensimmäisellä omalla loppuunmyydyllä Hartwall Arena -keikallaan vuonna 2018. Maan kovimpiin ja hehkutetuimpiin live-esiintyjiin lukeutuva artisti villitsee vuosi toisensa jälkeen keikkalavoilla ympäri Suomen ja on yksi kotimaan kiinnitetyimpiä festari-viihdyttäjiä.

 

SANNI:
Instagram
Facebook
Spotify
TikTok
warnermusic.fi/sanni